Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚλεάνθης Μανδαλιανός: Ο δικηγόρος ήταν αντίθετος με τα δίκια των εργαζομένων

Κλεάνθης Μανδαλιανός: Ο δικηγόρος ήταν αντίθετος με τα δίκια των εργαζομένων

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Ιουλίου 2022, ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Κοκονάς ρώτησε τη διοίκηση όσον αφορά ένα ζήτημα που δημιουργήθηκε με τη στάση του δικηγόρου σχετικά με συμβασιούχους εργαζομένους στην Υπηρεσία Πρασίνου. Ο κύριος Κοκονάς ρώτησε εάν ήταν πρωτοβουλία του δικηγόρου να πει στο δικαστήριο ότι ο δήμος χρειάζεται εξειδικευμένο προσωπικό ή εάν αυτό ήταν απόφαση της διοίκησης.

Ο δήμαρχος, Κλεάνθης Μανδαλιανός, απάντησε κατηγορηματικά πως αυτό ήταν πρωτοβουλία του δικηγόρου. Είπε συγκεκριμένα ο δήμαρχος:

«Η βούληση της διοίκηση ήταν να είναι ο δικηγόρος δίπλα στους εργαζόμενους του Πρασίνου που ζητήσανε παράταση. Αν ξέρετε, έγινε ενδιάμεσα μία εκδίκαση της υπόθεσης όπου πήγα εγώ ο ίδιος και είπα ότι χρειαζόμαστε άτομα και ότι αυτοί οι άνθρωποι αποδίδανε.

Ο δικηγόρος που πήγε, δυστυχώς ήταν αντίθετος προς τα δίκια των εργαζομένων. Τα άκουσε από εμάς και δεν πρόκειται να παραστεί σε ανάλογη εκδίκαση στο μέλλον γι’ αυτό το θέμα. Έχει τεθεί βέτο. Δεν μπορεί να πηγαίνει και να λέει άλλα από τη βούληση της διοίκησης. Ήταν πρωτοβουλία του, δυστυχώς. Του ήρθε, του κάπνισε και πήγε και είπε διάφορα.

Λυπάμαι που το λέω και ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία την ηθική αυτών των ανθρώπων που πήγαν εκεί και ξαφνικά άκουσαν κάποιον να λέει διαφορετικά από αυτά τα οποία έλεγε η ίδια η διοίκηση».

Τα. Σ.

Δηλαδή η διοίκηση Μανδαλιανού εξαπατήθηκε από το δικηγόρο;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ