Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί η διοίκηση Μανδαλιανού μιλάει ξαφνικά για έργα, ενώ δεν κάνει απολογισμό;

Γιατί η διοίκηση Μανδαλιανού μιλάει ξαφνικά για έργα, ενώ δεν κάνει απολογισμό;

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου έχει προκληθεί πολλές φορές από την αντιπολίτευση να προχωρήσει σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να παρουσιάσει το έργο της.

Οι απαντήσεις της διοίκησης Μανδαλιανού μέχρι τώρα στο συγκεκριμένο αίτημα ήταν πως θα κάνουν τη συνεδρίαση γιατί έτσι γουστάρουν και όχι γιατί το ζητάει η αντιπολίτευση. Η διοίκηση έδωσε αρκετές ημερομηνίες για τον απολογισμό αλλά μέχρι τώρα δεν τον έκανε.

Βέβαια, έκαναν έναν πανηγυρικό απολογισμό τα στελέχη της διοίκησης μεταξύ τους, έναν απολογισμό που μάλλον δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και πουθενά, έναν απολογισμό για να χειροκροτήσει ο ένας τον άλλον και που τελικά δεν τον λες πανηγυρικό αλλά πανηγυρτζίδικο.

Γιατί όμως, αφού τόσες φορές προκλήθηκαν από την αντιπολίτευση να κάνουν απολογισμό έργων και δεν έκαναν, αποφάσισαν κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, της 27ης Ιουλίου 2022, να αντιδράσουν στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης περί ανυπαρξίας έργου; Γιατί απάντησαν αρκετοί αντιδήμαρχοι σ’ αυτήν την κατηγορία και έφτασε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών να μιλήσει για δύο σελίδες έργων τα οποία όχι απλά έχουν σχεδιαστεί αλλά ήδη έχουν χρηματοδοτηθεί από το κράτος;

Η απάντηση βρίσκεται στον αριθμό των δημοτών που παρακολουθεί διαδικτυακά τις συνεδριάσεις. Όσο θα πλησιάζουμε προς τις δημοτικές εκλογές και περισσότεροι συνδημότες θα παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, τόσο τα στελέχη της διοίκησης θα αισθάνονται την ανάγκη να διαφημίσουν ως έργα διάφορες πράσινες διαδρομές, διάφορα πράσινα άλογα, διάφορες πράσινες λίστες δύο σελίδων χρηματοδοτημένων έργων και αρκετό πράσινο κουτόχορτο.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ