Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο πρόγραμμα «Παιδί και θάλασσα» γιατί δεν συνεχίστηκε και τον Αύγουστο;

Το πρόγραμμα «Παιδί και θάλασσα» γιατί δεν συνεχίστηκε και τον Αύγουστο;

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Ιουλίου 2022, ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Αλεξανδρίδης αναρωτήθηκε που είναι το πρόγραμμα «Παιδί και θάλασσα», ενώ συνέχισε λέγοντας πως στο δήμο υπάρχουν χαμηλά βαλάντια και γι’ αυτό η διοίκηση θα έπρεπε να βοηθήσει τον κόσμο υλοποιώντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Η απάντηση της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Φωτεινής Πεσματζόγλου Δεβετζή ήταν πως γίνεται κανονικά το πρόγραμμα «Παιδί και θάλασσα», όπως γίνονται και οι αθλοπαιδειές. «Έχουν ξεκινήσει από τις 6 Ιουλίου», τόνισε η αντιδήμαρχος.

«Ο αθλητισμός αυτό το καλοκαίρι χαρακτηρίστηκε από μεγάλη εξωστρέφεια», υπογράμμισε η αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μαρία Γαβαλά, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι υλοποιήθηκαν τα προγράμματα αθλοπαιδιών με μεγάλη συμμετοχή, όπως υλοποιήθηκε και το πρόγραμμα «Παιδί και θάλασσα» σε τέσσερις περιόδους με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η κυρία Γαβαλά συνέχισε λέγοντας ότι για πρώτη φορά δόθηκε φόρμα αξιολόγησης σε γονείς προκειμένου να αξιολογηθούν ως προγράμματα.

Η αντιδήμαρχος Αθλητισμού ολοκλήρωσε την τοποθέτησή της υπογραμμίζοντας πως αυτό το καλοκαίρι έχουν τοποθετηθεί σε πέντε σημεία στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου καλισθενικά και υπαίθρια όργανα και εξέφρασε τη μεγάλη της χαρά που οι χώροι αυτοί είναι γεμάτοι από παιδιά τα οποία είναι ενεργά και δραστήρια.

Την 1η Αυγούστου 2022 ο δήμος εξέδωσε δελτίο τύπου για το ρεκόρ συμμετοχών στα καλοκαιρινά προγράμματα άθλησης για παιδιά του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Και τα δύο προγράμματα έληξαν στις 29 Ιουλίου. Το ερώτημα είναι γιατί τα προγράμματα δεν συνεχίστηκαν και τον Αύγουστο σε ένα δήμο που ο κόσμος τα έχει απόλυτη ανάγκη εξαιτίας των χαμηλών εισοδημάτων του; Σ’ αυτό δεν απάντησαν οι δύο αντιδήμαρχοι. Ίσως απαντήσουν στην ερχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ