Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι Κορδελιώτες υπονομεύουν την αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος…

Οι Κορδελιώτες υπονομεύουν την αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος…

Έχει μέρες που οι Κορδελιώτες καθημερινά διαμαρτύρονται για την έντονη μυρωδιά γκαζιού και για την απουσία της διοίκησης Μανδαλιανού.

Οι Κορδελιώτες αλλά και κάμποσοι Ευοσμίτες που κατοικούν στα σύνορα με το Κορδελιό επιρρίπτουν ευθύνες στην καλή διοίκηση για την αφόρητη κατάσταση της δυσοσμίας.

Περίεργα πράγματα. Αυτή η διοίκηση επί πέντε μήνες δεν έχει χαμπάρι ότι δεν αναρτώνται στοιχεία στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τους σταθμούς μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, το πρόβλημα της δυσοσμίας θα λύσει; Αυτή η διοίκηση επί πέντε μήνες δεν γνωρίζει αν οι σταθμοί μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης λειτουργούν! Κάθε φορά που ερωτάται η διοίκηση από την αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο γι’ αυτό, απαντάει πως θα μάθει αλλά ποτέ δεν μαθαίνει.

Φτάνουν κακοήθεις και κακεντρεχείς κάτοικοι του δήμου να αναρωτιούνται γιατί ο δήμαρχος δημιούργησε την αντιδημαρχία Περιβάλλοντος αφού αυτή δεν ασχολείται με το περιβάλλον.

Αυτό είναι κακοήθεια ολκής. Η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κυκλοφόρησε φυλλάδια που διατυμπανίζουν την πρωτοπορία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στην προστασία του Περιβάλλοντος! Δηλαδή τι άλλο να έκανε η αντιδήμαρχος;

Κι όμως η αντιδήμαρχος έκανε και κάτι ακόμα. Δημιούργησε μια όαση δροσιάς μια πραγματική νησίδα πρασίνου, μια πραγματική Βάλια Κάλντα, στα πάρκα της οδού Αχιλλέως στον Εύοσμο, προκειμένου να καταφεύγουν εκεί οι κάτοικοι, Κορδελιώτες ή Ευοσμίτες, όταν βρωμάει, να την αράζουν στα παγκάκια, τα οποία έγιναν με πρόταση της Κοινότητας Ευόσμου, και να απολαμβάνουν τον καθαρό αέρα.

Αυτά για να μην διαδίδονται ανακρίβειες…

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ