Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ποιο ΚΕΠ να διαμορφώσουν, όταν δεν υπάρχει πολιτική βούληση;»

«Ποιο ΚΕΠ να διαμορφώσουν, όταν δεν υπάρχει πολιτική βούληση;»

Ο πρώην αντιδήμαρχος, Μιχάλης Χωραφάς, σχολίασε στο facebook το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Το δίδυμο της επιτυχίας Λαφαζανίδη – Σωτηράκη».

Το συγκεκριμένο άρθρο της «Αγκίδας» κατέληγε ως εξής:

«Μιας και ο Κώστας Σωτηράκης με το Νέστορα Λαφαζανίδη έχουν έναν τόσο μακρύ κατάλογο με τη χρηματοδότηση των έργων που μελέτησαν και υπέβαλαν και μιας και τυχαίνει ο πρώτος να είναι αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και ο δεύτερος αντιδήμαρχος Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, ας ολοκληρώσουν επιτέλους τη διαμόρφωση του χώρου στην Πολεοδομία Ευόσμου που θα στεγαστεί το ΚΕΠ. Στην αρμοδιότητα των δύο είναι η ολοκλήρωσή του. Εκτός εάν τελείωσε το αόρατο μελάνι με το οποίο σημειώνονται τα έργα και δεν ξέρουν πώς θα το καταχωρήσουν στο μακρύ κατάλογο των έργων τους».

Ο Μιχάλης Χωραφάς αναρωτήθηκε ποιο ΚΕΠ να διαμορφώσουν, όταν δεν υπάρχει πολιτική βούληση, ενώ συνέχισε γράφοντας πως και το γραφείο του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών αν δεν είχε διαμορφωθεί το 2011, ακόμα θα ήταν σ’ εκείνο το μικρό, 3×3 τ.μ., γραφείο, στο οποίο όχι σύσκεψη στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας δεν μπορούσε να γίνει αλλά ούτε ένα σχέδιο δεν μπορούσε να ανοίξει κανείς.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ