Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο δίδυμο της επιτυχίας Λαφαζανίδη - Σωτηράκη

Το δίδυμο της επιτυχίας Λαφαζανίδη – Σωτηράκη

Ο Κώστας Σωτηράκης και ο Νέστορας Λαφαζανίδης, ο Νέστορας Λαφαζανίδης και ο Κώστας Σωτηράκης είναι ένα αχτύπητο δίδυμο.

Ο Νέστορας Λαφαζανίδης και ο Κώστας Σωτηράκης, ο Κώστας Σωτηράκης και ο Νέστορας Λαφαζανίδης ως αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών έχουν δημιουργήσει, στα τρία χρόνια της διοίκησης Μανδαλιανού, έναν μακρύ κατάλογο δύο σελίδων με χρηματοδοτήσεις που ήδη έλαβε ο δήμος για έργα που είτε ο ένας είτε ο άλλος μελέτησαν και υπέβαλαν προτάσεις.

Ο Κώστας Σωτηράκης και ο Νέστορας Λαφαζανίδης, ο Νέστορας Λαφαζανίδης και ο Κώστας Σωτηράκης δεν κατάφεραν απλά να πάρουν χρηματοδοτήσεις για έργα που γεμίζουν δύο σελίδες. Κατάφεραν αυτά τα έργα, προς το παρόν, να είναι αόρατα έτσι ώστε όταν θα γίνουν ορατά να αρχίσουμε να χοροπηδάμε από τη χαρά μας.

Ο Νέστορας Λαφαζανίδης και ο Κώστας Σωτηράκης, ο Κώστας Σωτηράκης και ο Νέστορας Λαφαζανίδης έχουν μια λίστα δύο σελίδων με χρηματοδοτήσεις έργων που ήδη έχει λάβει ο δήμος αλλά θα μας τη δώσουν όταν φανεί το μελάνι μιας και είναι κι αυτό αόρατο και εμφανίζεται μετά από τρεις, τέσσερις τετραετίες!

Μιας και ο Κώστας Σωτηράκης με το Νέστορα Λαφαζανίδη έχουν έναν τόσο μακρύ κατάλογο με τη χρηματοδότηση των έργων που μελέτησαν και υπέβαλαν και μιας και τυχαίνει ο πρώτος να είναι αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και ο δεύτερος αντιδήμαρχος Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, ας ολοκληρώσουν επιτέλους τη διαμόρφωση του χώρου στην Πολεοδομία Ευόσμου που θα στεγαστεί το ΚΕΠ. Στην αρμοδιότητα των δύο είναι η ολοκλήρωσή του. Εκτός εάν τελείωσε το αόρατο μελάνι με το οποίο σημειώνονται τα έργα και δεν ξέρουν πώς θα το καταχωρήσουν στο μακρύ κατάλογο των έργων τους.

Τσάρλυ

Με τόσα έργα γιατί άλλαξε αντιδημαρχία ο Νέστορας Λαφαζανίδης;
Θα μπορούσε το ΚΕΠ της Πολεοδομίας Ευόσμου να διαμορφωθεί με αυτεπιστασία
Ορθοπαιδικό θα χρειαστεί ο Κώστας Σωτηράκης…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ