Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνεχίζεται η κοροϊδία για τη δημοπράτηση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου

Συνεχίζεται η κοροϊδία για τη δημοπράτηση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου

Σχετικά με την ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου άνωθεν της περιφερειακής οδού ενημέρωσε ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Σταυρίδης, το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά τη συνεδρίαση της 27ης Ιουλίου 2022.

Ο κύριος Σταυρίδης είπε πως, σε επαφή που είχε ο δήμος με τις Κτιριακές Υποδομές, η απάντηση ήταν ότι ο φάκελος έχει φύγει στο Υπουργείο Ανάπτυξης και πρέπει να το υπογράψει ο υπουργός για να δημοπρατηθεί μέχρι τέλη Αυγούστου.

Η διοίκηση Μανδαλιανού κάνει και με τη δημοπράτηση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, ότι ακριβώς κάνει και με τη διαμόρφωση του χώρου στην Πολεοδομία Ευόσμου στην οποία θα στεγαστεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, ότι ακριβώς κάνει και με την κατάθεση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου. Ανακοινώνει συνεχώς ημερομηνίες, τις οποίες έπειτα αναιρεί και ανακοινώνει νέες.

Η διοίκηση Μανδαλιανού είναι απίστευτη. Δεν ενοχλείται καθόλου να αποδεικνύεται συνεχώς αφερέγγυα. Δεν τη νοιάζει. Μπορεί να παριστάνει τη νέα διοίκηση, αλλά το θράσος της ξεπερνά ακόμα και αυτό των πιο θρασύτατων αυτοδιοικητικών με πολλά χρόνια εμπειρίας.

Το έργο στην αρχή, κατά τη διοίκηση Μανδαλιανού, θα δημοπρατούνταν τον Ιούλιο του 2021, κατόπιν θα δημοπρατούνταν το Μάρτιο του 2022, έπειτα θα δημοπρατούνταν τον Ιούνιο του 2022 και τώρα θα δημοπρατηθεί μέσα στις επόμενες 14 ημέρες του Αυγούστου.

Όταν υπήρξε αντίδραση από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης στη νέα ημερομηνία δημοπράτησης που έδωσε ο κύριος Σταυρίδης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας θύμωσε κι από πάνω γιατί αντέδρασαν ενώ τους ενημέρωνε.

Ενημέρωση το λέει αυτό ο κύριος Σταυρίδης; Αν αυτή η ιστορία με τη συνεχή αλλαγή ημερομηνιών δεν λέγεται παπάς αλλά λέγεται ενημέρωση, τότε το «εδώ παπάς, εκεί παπάς» πώς λέγεται;

Εν πάση περιπτώσει, εάν η διοίκηση Μανδαλιανού θέλει για άλλη μια φορά να μας πει ότι για την αργοπορία φταίει η κυβέρνηση, τότε τζάμπα ο Κώστας Σωτηράκης, ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, έσπασε τα χέρια του χειροκροτώντας δύο υπουργούς και τζάμπα ο δήμαρχος έδινε συγχαρητήρια σε όλους τους τόνους στους ίδιους υπουργούς.

Αυτή είναι η μία παράμετρος. Η άλλη παράμετρος είναι πως εάν η κυβέρνηση γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της τη διοίκηση του 2ου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας, δεν φταίει η κυβέρνηση αλλά η διοίκηση του δήμου και πρέπει να παραιτηθεί για να ησυχάσουν ο δήμος και οι δημότες.

Αλλά πώς η κυβέρνηση να δώσει σημασία σ’ έναν δήμαρχο που όπου κάθεται και όπου στέκεται φωνάζει πως δεν είναι πολιτικός; Πώς;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ