Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜια άλλη διάσταση των ευθυνών του Στάθη Καϊτετζίδη για το ΘΕΠΑΝ

Μια άλλη διάσταση των ευθυνών του Στάθη Καϊτετζίδη για το ΘΕΠΑΝ

Ο κύριος Αμανατιάδης, αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Ιουλίου 2022, έθεσε μια άλλη διάσταση των ευθυνών του πρώην δημάρχου του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού.

Ο κύριος Αμανατιάδης ρώτησε τον κύριο Καϊτετζίδη χαρακτηριστικά:

«Δεν έπρεπε χτίζοντας να έχετε έναν τίτλο; Δεν έπρεπε να έχετε μία οικοδομική άδεια;»

Στη συνέχεια ο Κώστας Αμανατιάδης έθεσε ένα απλό θέμα λέγοντας ότι η διοίκηση του κυρίου Καϊτετζίδη έχτισε στο χώρο 1.200 μέτρα κι εκεί στεγάστηκαν παιδάκια και ρώτησε εάν γινόταν ένας σεισμός και έπεφταν αυτά τα κτήρια, τα οποία δεν έχουν οικοδομική άδεια, τι θα γινότανε.

Γιατί, αφού το οικόπεδο ανήκει στο δήμο, δεν έγιναν όλες οι διαδικασίες όπως έπρεπε, ώστε να μην φτάσουμε ένα βήμα από την απώλεια του χώρου;

Δυστυχώς τα αναπάντητα ερωτήματα για τον τρόπο που χειρίστηκαν οι διοικήσεις του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ είναι πολλά κι ένα από αυτά είναι το ερώτημα που έθεσε ο κύριος Αμανατιάδης.

Δυστυχώς όλοι όσοι έχουν ευθύνες για το ζήτημα του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια) μέχρι στιγμής πετούν την μπάλα στην εξέδρα και τις ευθύνες στο γείτονα. Μέχρι τώρα κανένας δεν έχει αναλάβει τις ευθύνες του.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ