Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤελείωσαν τα ψέματα με τις υποψηφιότητες δημάρχων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Τελείωσαν τα ψέματα με τις υποψηφιότητες δημάρχων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

16 Αυγούστου σήμερα και διανύουμε την τελευταία εβδομάδα των καλοκαιρινών διακοπών. Από την ερχόμενη Δευτέρα οι περισσότεροι θα έχουν επιστρέψει στη βάση τους.

16 Αυγούστου σήμερα και μας χωρίζουν ούτε τρεις εβδομάδες από τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και τέσσερις εβδομάδες από το άνοιγμα των σχολείων.

Σε τέσσερις εβδομάδες η ζωή όχι μόνο θα έχει επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς, αλλά θα φουλάρει και τις μηχανές.

Κάπου εκεί τελειώνουν και τα ψέματα με τις υποψηφιότητες για τη θέση του δημάρχου στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Κάπου εκεί θα λάβουν τέλος οι φήμες, οι κουβέντες και οι διαδόσεις για πιθανές υποψηφιότητες και όσοι θα κατέλθουν τελικά στις δημοτικές εκλογές θα δώσουν υπόσταση στις παρατάξεις τους με διάφορες ενέργειες.

Η εβδομάδα μεταξύ των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης και του ανοίγματος των σχολείων είναι μια καλή εβδομάδα για να δείξει ποιος υποψήφιος έκανε δουλειά το προηγούμενο διάστημα. Όχι δουλειά για το θεαθήναι και για τις εντυπώσεις. Δουλειά που έβαλε τις βάσεις δημιουργίας ισχυρής παράταξης.

Κατά το μήνα Σεπτέμβριο θα δοθεί μια πρώτη αλλά καλή εικόνα των παρατάξεων όσων έχουν δηλώσει πως θα κατέλθουν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιοι δήμαρχοι Κορδελιού Ευόσμου.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι που θα «κυλάνε» το χρόνο λίγο παραπέρα, σίγουρα ούτε οι ίδιοι δεν θα αντιμετωπίζουν σοβαρά την υποψηφιότητά τους ή δεν θα έχουν βρει ανθρώπους να τους πλαισιώσουν. Άλλωστε τελείωσε και η πιθανότητα πρόωρων εθνικών εκλογών, οπότε κανείς δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό.

Σε λίγες μέρες λοιπόν τα σπουδαία, αφού στις αρχές του Οκτωβρίου θα απομένει ένα έτος για τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών και ο χρόνος θα μετράει αντίστροφα.

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ