Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτην ιστοσελίδα της Περιφέρειας δεν υπάρχουν τα αποτελέσματα των σταθμών μέτρησης της...

Στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας δεν υπάρχουν τα αποτελέσματα των σταθμών μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υπήρχε ενημέρωση για την ποιότητα της ατμόσφαιρας και μάλιστα στην κεντρική σελίδα.

Η ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ενημέρωνε καθημερινά τους πολίτες για τα επίπεδα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης που έδιναν οι σταθμοί μέτρησης.

Πλέον στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας αναζητούμε την ενημέρωση για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στην κεντρική σελίδα και δεν τη βρίσκουμε. Υπάρχει εσωτερικά σελίδα για την ποιότητα της ατμόσφαιρας η οποία όμως δεν δίνει τιμές για την ατμοσφαιρική ρύπανση. Η τελευταία ημέρα που δίνει τιμές είναι η 1η Απριλίου 2022.

Γνωρίζει κάτι ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος; Δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου τα επίπεδα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο δήμο; Γιατί αν τους ενδιέφεραν θα φρόντιζαν να μάθουν και να απαντήσουν στην αντιπολίτευση, η οποία ρωτάει και ξαναρωτάει για τη λειτουργία του σταθμού μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης του Κορδελιού. Δυστυχώς όμως, μήνες ολόκληρους, η μόνιμη απάντησή τους είναι ότι θα ρωτήσουν να μάθουν.

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ζητά φορτικά να ξαναγίνουν μετρήσεις για τη δυσοσμία, αλλά δεν νοιάζεται να μάθει τις μετρήσεις για την ατμοσφαιρική ρύπανση.  Νέα Πνοή με ήθος και όραμα.

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ