Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑναφορά του Κώστα Σωτηράκη στον Αντώνη το βαρκάρη το σερέτη

Αναφορά του Κώστα Σωτηράκη στον Αντώνη το βαρκάρη το σερέτη

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Ιουλίου 2022, έκανε ειδική αναφορά στον Αντώνη το βαρκάρη το σερέτη.

Συγκεκριμένα ο αντιδήμαρχος απαντώντας στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης περί ανυπαρξίας της διοίκησης είπε τα εξής:

«Κάποιοι έχετε συνδυάσει το δήμαρχο να βγαίνει στα καφενεία, να κερνάει τραπέζια, να αγκαλιάζει τον Αντώνη το βαρκάρη το σερέτη. Τέτοιον δήμαρχο θέλετε».

Κατόπιν ο κύριος Σωτηράκης μίλησε για κάποιες χρηματοδοτήσεις, ενώ είπε πως έχει μπροστά του δύο σελίδες έργα, για τα οποία ο δήμος έχει πάρει ήδη τα λεφτά.

Καλά είναι αυτές τις δύο σελίδες έργα ο δήμος να τις δώσει με ένα δελτίο τύπου ή να τις δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα του. Τόσες φωτογραφίες των στελεχών της διοίκησης δημοσιεύει και δεν μπορεί να δημοσιεύσει αυτήν τη μακρά λίστα με τις παράδες που κατάφερε να πάρει από την κεντρική εξουσία η διοίκηση Μανδαλιανού;

Αυτό που δεν είπε ο κύριος αντιδήμαρχος είναι ότι δεν χρειάζεται ούτε ο δήμαρχος, ούτε και ο ίδιος να αγκαλιάζουν τον Αντώνη το βαρκάρη το σερέτη ή τον Κίτσο τον λεβέντη καραμπουζουκλή ή και τους δυο μαζί. Το χώρο που θα στεγαστεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών ας διαμορφώσουν, που δεν τον διαμορφώνουν εδώ και 10 μήνες.

Δεν χρειάζεται ούτε ο δήμαρχος ούτε ο αντιδήμαρχος να βάλουν λεφτά στην τσέπη και να αρχίσουν να τριγυρνάνε τα καφενεία για να κερνάνε τον κόσμο. Ας πιάσουν το φτυάρι και το μυστρί και ας πάνε στην Πολεοδομία Ευόσμου να διαμορφώσουν το χώρο που θα στεγαστεί το ΚΕΠ.

Την άλλη φορά ο κύριος Σωτηράκης ας κάνει μια αναφορά και στην Κάρμεν για να μην την αφήσει παραπονεμένη.

Κώστας Καρακώστας

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου παραδέχτηκε ότι η διοίκησή του λαϊκίζει
Ποιο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ δίνει συγχαρητήρια σε δύο υπουργούς;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ