Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι πολιτιστικές εκδηλώσεις των συλλόγων πρώτο τεστ των υποψηφίων δημάρχων

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις των συλλόγων πρώτο τεστ των υποψηφίων δημάρχων

Αισίως λοιπόν οι υποψηφιότητες για τη θέση του δημάρχου στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου έφτασαν τις 6 με δεδομένες άλλες 2. Μέχρι στιγμής 8 υποψήφιοι δήμαρχοι. Πόσοι από αυτούς θα φτάσουν μέχρι τις δημοτικές εκλογές; Θα φανεί σύντομα.

Το πρώτο μεγάλο τεστ των υποψηφίων δημάρχων θα είναι οι πολιτιστικές εκδηλώσεις των συλλόγων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, στις αρχές του φθινοπώρου.

Ένα χρόνο πριν από τις εκλογές, οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα πρέπει να παρουσιαστούν με το επιτελείο τους, με τα στελέχη που θα τους πλαισιώσουν. Προφανώς η παρουσία μιας ισχυρής ομάδας μπροστά σε εκατοντάδες δημότες θα δείξει αν μη τι άλλο τι δυναμική έχει η κάθε υποψηφιότητα.

Στις πολιτιστικές εκδηλώσεις των συλλόγων θα δοθεί μια πρώτη δημόσια εικόνα για το ποιοι θα στηρίξουν ποιους, αφού μέχρι τώρα κάτι τέτοιο δεν είναι ξεκάθαρο.

Αν δούμε στις εκδηλώσεις των πολιτιστικών συλλόγων μικτά τραπέζια υποψηφίων, όπως είδαμε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έγιναν στις αρχές του καλοκαιριού, τότε σίγουρα αυτό θα σημαίνει πως τα πράγματα είναι ακόμη ρευστά. Μια τέτοια εικόνα θα είναι βολική για τη νυν διοίκηση.

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ