Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Άγιος Αθανάσιος Κοκονάς…

Ο Άγιος Αθανάσιος Κοκονάς…

Η διοίκηση Μανδαλιανού θα έχει τελικά πολλή δουλειά να κάνει στον έναν χρόνο διοίκησης που της απομένει.

Εκτός από τα τέσσερα αγάλματα των αγαλματοφυλάκων του αγάλματος του Παύλου Μελά στο Κορδελιό, θα έχει να κάνει στον τρούλο του δημαρχείου την αγιογραφία του Αγίου Αθανασίου του Κοκονά, αφού πρώτα κάνει αίτημα στη Μητρόπολη ώστε εκείνη με τη σειρά της να το προωθήσει στην Αρχιεπισκοπή προκειμένου να αγιοποιηθεί ο Κοκονάς με ταχύτατες διαδικασίες.

Η διοίκηση Μανδαλιανού θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για την αγιοποίηση του Θανάση Κοκονά γιατί είναι ο πιο καλοπροαίρετος και ο πιο καλοκάγαθος άνθρωπος του κόσμου.

Ο Θανάσης Κοκονάς είναι τόσο μεγαλόψυχος ώστε ήταν ο μοναδικός δημοτικός σύμβουλος που αναγνώρισε στη διοίκηση Μανδαλιανού πρόθεση πρόσληψης των σχολικών καθαριστριών με πλήρη απασχόληση, ενώ η διοίκηση έδωσε σκληρές μάχες για να τις προσλάβει με 5ωρη απασχόληση.

Τα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού θα τοποθετήσουν κάτω από τον τρούλο του δημαρχείου με την αγιογραφία του Κοκονά ένα μεγάλο μανουάλι, προκειμένου να του ανάβουν καθημερινά λαμπάδες ίσα με το μπόι τους για την μεγαλοψυχία του!

Είναι προφανές πως ο Θανάσης Κοκονάς είπε την καλή κουβέντα μπας και χτυπήσει τη διοίκηση Μανδαλιανού στο φιλότιμο ώστε, την επόμενη φορά που θα τύχει παρόμοια περίπτωση με αυτή των σχολικών καθαριστριών, να μην βγάλει η «Νέα Πνοή» την ψυχή των δημοτικών συμβούλων και των εργαζομένων για να κάνει το αυτονόητο, το σωστό και το δίκαιο. Ακόμα όμως και γι’ αυτό αξίζει η διοίκηση Μανδαλιανού να τον αγιοποιήσει. Δεν θα βρει κανέναν άλλον να πει καλή κουβέντα γι’ αυτήν, έστω για να την χτυπήσει στο φιλότιμο.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ