Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕίναι χαχόλοι οι κάτοικοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου;

Είναι χαχόλοι οι κάτοικοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου;

Δεν έφταναν τα όσα ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου είπε, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Ιουλίου 2022, περί υποκινούμενων δημοτών που αντιδρούν στις αποφάσεις του, αλλά συνέχισε λέγοντας και τα παρακάτω:

«Ο κόσμος εξεγείρεται από το κάθε τι. Το ξέρετε και στις προηγούμενες διοικήσεις, μπορεί να υπήρχε μια εξέγερση του κόσμου για το οτιδήποτε. Ακόμη και κάτι σωστό να κάνεις θα υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που θα διαφωνεί. Από εκεί και πέρα το κάθε τι που κάνουμε, κουτσό, στραβό κι αυτό, θα το δείξει ο κόσμος σ’ ένα χρόνο».

Δηλαδή οι κάτοικοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου είναι χαχόλοι που μπορεί να αντιδρούν ακόμα κι αν ο δήμαρχος με τη διοίκησή του κάνουν κάτι σωστό; Μεγάλη εκτίμηση τρέφει ο κύριος δήμαρχος στο κριτήριο των δημοτών του. Εκτός και αν θεωρεί πως το κριτήριό τους είναι σωστό μόνο όταν δεν αντιδρούν στις αποφάσεις του και μόνο όταν τον ψηφίζουν.

Όσο για την άκρατη έμμεση δημοκρατία που λανσάρει, όπου ο κόσμος θα εκφράζεται κάθε τέσσερα χρόνια, όταν ψηφίζει, και στο ενδιάμεσο θα αφήνει τον κάθε κύριο Μανδαλιανό να κάνει ότι θέλει επειδή τον ψήφισε, είναι κάτι που με δυσκολία θα εξέφραζε με τέτοιο κυνικό τρόπο ακόμα και ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο κόσμος έχει το δικαίωμα να αντιδράει. Άλλωστε εάν ο κόσμος δεν αντιδρούσε και άφηνε τον κύριο Μανδαλιανό να κάνει ό,τι θέλει, τώρα το ΘΕΠΑΝ όχι μόνο δεν θα ήταν του δήμου αλλά ο δήμος θα πλήρωνε επιπλέον ενοίκιο γι’ αυτό, οι σχολικές καθαρίστριες θα είχαν προσληφθεί με 5ωρη σύμβαση αντί με πλήρες ωράριο, οικοδομικές άδειες δεν θα δίνονταν ακόμη με την επίκληση της οδηγίας SEVESO.

Καλά κάνει λοιπόν ο κόσμος και αντιδράει στις αποφάσεις του κυρίου Μανδαλιανού, ο οποίος μπορεί να δηλώνει πως δεν είναι πολιτικός αλλά οι απόψεις του είναι πολιτικότατες και μάλιστα για την έμμεση δημοκρατία είναι βαθύτατα οπισθοδρομικές. Να τον κάνουμε πρωθυπουργό τον κύριο Μανδαλιανό για να απαγορεύσει τις απεργίες, αφού πιστεύει ότι ο κόσμος πρέπει να τον κρίνει μόνο στην εκλογική διαδικασία.

Κιμ. Ο.

Τη ρετσινιά του υποκινούμενου σε όσους αντιδρούν έριξε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου
Ο κύριος Μανδαλιανός δηλώνει ότι δεν είναι πολιτικός λαμβάνοντας μισθό ως πολιτικός!
Κανένας δεν ανάγκασε τον κύριο Μανδαλιανό να γίνει δήμαρχος
Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, δυστυχώς, είναι και δεν είναι πολιτικός
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ