Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟμόφωνο ψήφισμα του ΔΣ Κορδελιού Ευόσμου για τον Αγροτικό Αστέρα

Ομόφωνο ψήφισμα του ΔΣ Κορδελιού Ευόσμου για τον Αγροτικό Αστέρα

Ο Αγροτικός Αστέρας να ανέβει στη Super League Την άνοδό του την κατέκτησε στους αγωνιστικούς χώρους

Το παρακάτω ψήφισμα εγκρίθηκε σήμερα ομόφωνα σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου για την άνοδο του Αγροτικού Αστέρα στη Super League 2 και θα αποσταλεί σε όλους τους αρμόδιους αθλητικούς και πολιτειακούς παράγοντες:

«Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η συμμετοχή του Αγροτικού Αστέρα στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 βρίσκεται στον ΑΕΡΑ, παρά το γεγονός ότι αυτή ήρθε με πολύ κόπο στο γήπεδο, σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος καθώς και στους αγώνες μπαράζ που έδωσε.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου ζητάει από τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές και από την πολιτεία:

Ίση μεταχείριση του Αγροτικού Αστέρα με τις υπόλοιπες ομάδες. Δεν είναι δυνατόν να ισχύουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά όσον αφορά την άνοδο στη Super League 2.

Ο Αγροτικός Αστέρας έπαιξε όλα τα παιχνίδια, έπαιξε στα μπαράζ, μπήκε στην κλήρωση γιατί πήρε την έγκριση της ΕΠΟ. Ο νόμος Αυγενάκη δεν εναρμονίζεται με τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα της ΕΠΟ.  Ο Αγροτικός Αστέρας κέρδισε την άνοδο μέσα στο γήπεδο με τον ιδρώτα των παιχτών του, τερματίζοντας στους ομίλους με τεράστια διαφορά από το δεύτερο.

Τα παιχνίδια παίζονται στα γήπεδα και πρέπει να κερδίζονται μέσα σ’ αυτά. Ενστάσεις για δευτερεύοντα ζητήματα και μάλιστα κατόπιν εορτής, ώστε να κερδηθούν παιχνίδια εκτός γηπέδων, δεν προάγουν ούτε το αθλητικό ιδεώδες ούτε την ευγενή άμιλλα. Ίσα ίσα διδάσκουν πως είναι δυνατόν στον αθλητισμό αυτό που κερδήθηκε με τον ιδρώτα στο γήπεδο να χαθεί χωρίς ιδρώτα στα χαρτιά.

  • Ζητούμε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας ΕΠΟ να αναβληθεί και να μην επικυρώσει την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου.
  • Ζητούμε την άμεση παρέμβαση του Υφυπουργού Αθλητισμού και να κατατεθεί τροπολογία νόμου η οποία να ρυθμίζει το θέμα της ανόδου του Αγροτικού Αστέρα.
  • Καλούμε όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου σε συστράτευση μαζί με τον Αγροτικό Αστέρα για την αγωνιστική διεκδίκηση του δίκαιου αιτήματός του.
  • Καλούμε τους δημότες του Δήμου μας σε αγωνιστική επαγρύπνηση ώστε να ανατρέψουμε την σε βάρος του ιστορικού συλλόγου του Δήμου απόφαση.
  • Ο Αγροτικός Αστέρας να ανέβει στη Super League Την άνοδό του την κατέκτησε στους αγωνιστικούς χώρους».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ