Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠαρέμβαση του προέδρου του ΔΣ και στην τοποθέτηση του κυρίου Γαρούφα

Παρέμβαση του προέδρου του ΔΣ και στην τοποθέτηση του κυρίου Γαρούφα

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Ρούμελης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Ιουλίου 2022, παρενέβη και κατά την τοποθέτηση του προέδρου του Η΄ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Θανάση Γαρούφα, σχετικά με τη συστέγαση του 24ου και του 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου.

«Είναι προσωρινή η λύση. Γιατί επιμένετε και επανέρχεστε και επανέρχεστε;», μίλησε ο πρόεδρος πάνω στη φωνή του κυρίου Γαρούφα.

Ο κύριος Ρούμελης είναι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και βρίσκεται σ’ αυτήν τη θέση για να διευθύνει τη συνεδρίαση κι όχι για να σχολιάζει τις απόψεις των δημοτικών συμβούλων, να τις κρίνει και να τις κατακρίνει.

Θα πει κανείς πως αυτά είναι υπερβολές, γιατί ο κύριος Ρούμελης είναι καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης και ως παιδαγωγός είπε την άποψή του. Αυτή θα ήταν μια δίκαιη παρατήρηση εάν ο κύριος Ρούμελης δεν συμπεριφερόταν συνεχώς με τον ίδιο τρόπο.

Επιπλέον ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, επειδή από πολύ παλιά ασχολείται με τα κοινά, γνωρίζει πόσα χρόνια διαρκούν οι προσωρινές λύσεις. Γνωρίζει ο κύριος Ρούμελης πόσα χρόνια έμεινε το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου στους ακατάλληλους χώρους του ΔΑΚ Ευόσμου ενώ πήγε εκεί προσωρινά για έναν χρόνο.

Αυτό που πάει να γίνει με τη συστέγαση του 24ου και το 19ου Δημοτικών Σχολείων δεν πρόκειται να είναι προσωρινή λύση. Εκτός και εάν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης ερμηνεύει και το προσωρινό με τον τρόπο που ερμηνεύει τον κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου, καταργώντας τη διαδικασία των ερωτήσεων/τοποθετήσεων από όποιες συνεδριάσεις θέλει, επειδή έτσι θέλει.

Κιμ. Ο.

Απαράδεκτη αντιμετώπιση του Θοδωρή Μπαλτά από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
Καμαρώστε συμπεριφορά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου
Καμαρώστε συμπεριφορά προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου προς δημοτικό σύμβουλο
Τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου δεν τον ενδιαφέρουν τα δημοσιεύματα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ