Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΆμα είναι τόσο ακατάλληλος ο Κώστας Σωτηράκης γιατί τον έκαναν αντιδήμαρχο Τεχνικών...

Άμα είναι τόσο ακατάλληλος ο Κώστας Σωτηράκης γιατί τον έκαναν αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών;

Ένα μήνα μετά που ανέλαβε την αντιδημαρχία Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου ο Χρήστος Ταξίδης από τον Κώστα Σωτηράκη, ρωτήθηκε για τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας και για το γιατί καθυστερεί η κατάθεσή του.

Η απάντηση του κυρίου Ταξίδη ήταν ότι έχει αναλάβει πριν από ένα μήνα τα καθήκοντά του, ότι του παρουσιάστηκε στην πρώτη συνάντηση η προεργασία που έχει κάνει η υπάλληλος η οποία ασχολείται με το θέμα, ότι ενημερώθηκε ο ίδιος, διάβασε τι είναι αυτό, πήρε υπ’ όψιν του πάρα πολλές παραμέτρους γιατί ο ΟΕΥ δεν είναι ένα απλό ζήτημα το οποίο μπορείς να φέρεις από τη μια μέρα στην άλλη. Ουσιαστικά στις αρχές Φεβρουαρίου του 2021, ο Χρήστος Ταξίδης απάντησε για τον ΟΕΥ σαν να μην είχε κάνει τίποτα ή τίποτα το ουσιαστικό ο προκάτοχός του.

Κατά τη συνεδρίαση της 27ης Ιουλίου 2022, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Χρήστος Ταξίδης, απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης πως η διοίκηση δεν κάνει τίποτα, είπε για τη δική του αντιδημαρχία ότι μπήκαν 17 υπηρεσίες στα ηλεκτρονικά ραντεβού όσον αφορά την επικοινωνία με τον πολίτη που δεν υπήρχαν και επίσης δημιουργήθηκαν 14 σημεία για το wifi for you, τα οποία προφανώς επίσης δεν υπήρχαν.

Δηλαδή ο Κώστας Σωτηράκης ενώ μπορούσε να βάλει αυτές τις 17 ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τον πολίτη και να δημιουργήσει τα 14 σημεία wifi for you δεν το έκανε. Γιατί εάν δεν μπορούσε να το κάνει και ωρίμασαν τώρα οι συνθήκες για να γίνουν αυτά, δεν υπήρχε κανένας λόγος ούτε να τα παρουσιάσει με αυτόν τον τρόπο ο νυν αντιδήμαρχος ούτε να πει ότι δεν υπήρχαν.

Τελικά όμως, εάν ο κύριος Σωτηράκης ήταν τόσο ακατάλληλος, που δεν έκανε τόσα πράγματα τα οποία μπορούσε να κάνει στην αντιδημαρχία Διοικητικών Υπηρεσιών, γιατί του ανέθεσαν την αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών; Για να αφήσει στον επόμενο αντιδήμαρχο της επόμενης διοίκησης τα συντρίμμια που άφησε στον κύριο Ταξίδη;

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ