Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚατατέθηκε ψήφισμα για τον Αγροτικό Αστέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου

Κατατέθηκε ψήφισμα για τον Αγροτικό Αστέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου

Ψήφισμα για άμεση έγκριση κατατέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου προκειμένου να εκφραστεί η συμπαράσταση του δήμου στη δίκαιη προσπάθεια του Αγροτικού Αστέρα να παίξει στη Σούπερ Λινγκ 2 και να μην του στερήσουν στα χαρτιά ότι κέρδισε με ιδρώτα μέσα στο γήπεδο. Το ψήφισμα κατέθεσε ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης, δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Κορδελιού Ευόσμου, και είναι το παρακάτω:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου ζητάει από τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές και από την πολιτεία:

–              Ίση μεταχείριση του Αγροτικού Αστέρα με τις υπόλοιπες ομάδες. Δεν είναι δυνατόν να ισχύουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά όσον αφορά την άνοδο στην Σούπερ Λινγκ 2.

–              Ο Αγροτικός Αστέρας έπαιξε όλα τα παιχνίδια, έπαιξε στο μπαράζ, μπήκε στην κλήρωση γιατί πήρε την έγκριση της ΕΠΟ. Ο νόμος Αυγενάκη είναι άδικος και μπερδεύει τις ομάδες.  Ο Αγροτικός Αστέρας κέρδισε την άνοδο μέσα στο γήπεδο με τον ιδρώτα τον παιχτών του, τερματίζοντας στους ομίλους με τεράστια διαφορά από το δεύτερο.

–              Τα παιχνίδια παίζονται στα γήπεδα και πρέπει να κερδίζονται μέσα σ’ αυτά. Ενστάσεις για δευτερεύοντα ζητήματα και μάλιστα κατόπιν εορτής, ώστε να κερδηθούν παιχνίδια εκτός γηπέδων, δεν προάγουν ούτε το αθλητικό ιδεώδες ούτε την ευγενή άμιλλα. Ίσα ίσα διδάσκουν πως είναι δυνατόν στον αθλητισμό αυτό που κερδήθηκε με τον ιδρώτα στο γήπεδο να χαθεί χωρίς ιδρώτα στα χαρτιά.

–              Ο Αγροτικός Αστέρας να ανέβει στην Σούπερ Λινγκ 2. Την άνοδό του την κατέκτησε στους αγωνιστικούς χώρους».

Συνεδριάζει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου για τον Αγροτικό Αστέρα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ