Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΉθελε να τ’ ακούσει η διοίκηση Μανδαλιανού από τον Μπαλτά και τα...

Ήθελε να τ’ ακούσει η διοίκηση Μανδαλιανού από τον Μπαλτά και τα άκουσε

Δεν φτάνει που ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έκλεισε το μικρόφωνο του Θοδωρή Μπαλτά αφαιρώντας του το λόγο, αλλά ακούστηκαν κι από πάνω διάφορες φωνές δημοτικών συμβούλων της διοίκησης, μεταξύ αυτών και του Κώστα Σωτηράκη. Στον κύριο Σωτηράκη ο κύριος Μπαλτάς απάντησε ως εξής:

«Χαίρομαι που μ’ ακούτε τώρα γιατί καναν καιρό νόμιζες δίκρανα θα πάρουμε».

Η διοίκηση Μανδαλιανού θα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεκτική απέναντι στον Θοδωρή Μπαλτά εξαιτίας εκείνων των δίκρανων, αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες.

Όταν ο κύριος Μπαλτάς ζητούσε να διεκδικήσει ο δήμος δικαστικά το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια), ο κύριος Σωτηράκης έλεγε πως ο Μπαλτάς θα πάρει τα δίκρανα για να το καταλάβει, εννοώντας πως το ΘΕΠΑΝ δεν ανήκε στο δήμο αλλά στην Εκκλησία και οποιαδήποτε διεκδίκηση ήταν προσπάθεια αρπαγής ξένης περιουσίας.

Ενάμισης χρόνος πέρασε από τότε, κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι και αποδείχτηκε πως είχαν δίκιο όσοι φώναζαν πως το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο και πως ο Μπαλτάς δεν ήταν όχλος που ήθελε να καταλάβει ξένη περιουσία.

Παρά το στραπάτσο της διοίκησης Μανδαλιανου στην υπόθεση του ΘΕΠΑΝ και παρά τις κουβέντες που ξεστομίστηκαν σε βάρος του Θοδωρή Μπαλτά και αποδείχτηκαν άστοχες, αβάσιμες, αστείες και συκοφαντικές, στελέχη της συνεχίζουν να ανοίγουν το στόμα τους και να λένε με ευκολία κουβέντες για τον Θοδωρή Μπαλτά.

Εξέστω Κλαζομενίοις ασχημονείν.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ