Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚορδελιώτες και Ευοσμίτες θέλουν γυναίκα δήμαρχο ακριβώς όμως με τα χαρακτηριστικά του...

Κορδελιώτες και Ευοσμίτες θέλουν γυναίκα δήμαρχο ακριβώς όμως με τα χαρακτηριστικά του Κλεάνθη Μανδαλιανού!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης που παρουσίασε η politic.gr σε συνεργασία με την Interview δημοσκοπήσεις σχετικά με τη συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική σκηνή και συγκεκριμένα στη θέση του δημάρχου, Κορδελιώτες και Ευοσμίτες θέλουν γυναίκα στο δημαρχιακό θώκο που όμως να έχει ακριβώς τα χαρακτηριστικά του Κλεάνθη Μανδαλιανού!

Θέλουν γυναίκα για δήμαρχο που μπορεί να τα βάλει με «τοπικά συμφέροντα» σε ποσοστό 23,3%, που να έχει ασχοληθεί με τα κοινά στον Δήμο πριν κατέβει στις εκλογές σε ποσοστό 17,2%, που να είναι από τον Δήμο στον οποίο θέλει να γίνει Δήμαρχος σε ποσοστό 16,6%, που να είναι επαγγελματικά καταξιωμένη σε ποσοστό 14,8%, που να έχει αυτοδιοικητική εμπειρία σε ποσοστό μόλις 9,6%!

Ακριβώς τα χαρακτηριστικά του Κλεάνθη Μανδαλιανού ο οποίος στα λόγια θα έλυνε το πρόβλημα της δυσοσμίας αντιπαρατιθέμενος με τα ΕΛΠΕ, είχε ασχοληθεί με τα κοινά του Δήμου, είναι γέννημα θρέμμα του δήμου, είναι επαγγελματικά καταξιωμένος. Το μόνο πρόβλημά του, το οποίο αποδείχτηκε τεράστιο και άλυτο, ήταν ότι δεν είχε αυτοδιοικητική εμπειρία!

Προφανώς Κορδελιώτες και Ευοσμίτες θεωρούν πως εάν βρισκόταν στη θέση του δημάρχου μια γυναίκα, δεν θα υπήρχε πρόβλημα που δεν θα είχε αυτοδιοικητική εμπειρία και δεν θα δημιουργούνταν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό, γι’ αυτό δηλώνει σε ποσοστό 81% πως θέλει γυναίκα δήμαρχο, η οποία όμως να έχει ακριβώς τα χαρακτηριστικά που είχε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός πριν από τις προηγούμενες εκλογές!

Εάν τελικά Κορδελιώτες και Ευοσμίτες δεν αλλάξουν γνώμη μέχρι τις εκλογές και αν ψηφίσουν με τα κριτήρια που απάντησαν στη δημοσκόπηση, μάλλον ο δήμος θα οδηγηθεί σε ακόμα μία θητεία ίδια με αυτήν του κυρίου Μανδαλιανού, με τη διαφορά ότι στο τιμόνι του δήμου θα βρίσκεται μια γυναίκα και θα ακούμε από γυναίκα πως δεν ήξερε πόσο γραφειοκρατικά λειτουργούν τα πράγματα στο Ελληνικό κράτος και πόσο δύσκολο είναι να κάνει κανείς και την πιο απλή ενέργεια.

Εάν τελικά Κορδελιώτες και Ευοσμίτες δεν αλλάξουν γνώμη μέχρι τις εκλογές και αν ψηφίσουν με τα κριτήρια που απάντησαν στη δημοσκόπηση, μάλλον θα παραπεμφθούν για τη Δευτέρα Παρουσία η διαμόρφωση του ΚΕΠ που θα στεγαστεί στην Πολεοδομία Ευόσμου, η κατασκευή των κόμβων στον οδό 25ης Μαρτίου, η ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, η λειτουργία του πάρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας, η επίλυση του προβλήματος της δυσοσμίας, ο φωτισμός της οδού Αντώνη Τρίτση, η ανάπλαση της οδού Ακαδήμου, η υπογειοποίηση των πυλώνων υψηλής τάσης και πολλά άλλα.

Γ. Χαρ.

Γυναίκα δήμαρχος και ας έχει «αδύναμους» συνεργάτες!
Γυναίκα δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ