Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ο κύριος Αμανατιάδης ήθελε “να κρεμάσει στα μανταλάκια” τον κύριο Λαφαζανίδη»

«Ο κύριος Αμανατιάδης ήθελε “να κρεμάσει στα μανταλάκια” τον κύριο Λαφαζανίδη»

Ο πρώην δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού και νυν δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου, Στάθης Καϊτετζίδης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Ιουλίου 2022, είπε πως είναι αληθές ότι ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κώστας Αμανατιάδης, του έδωσε στοιχεία για την υπόθεση του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια).

Ο κύριος Καϊτετζίδης τόνισε ότι δεν χρησιμοποίησε τα στοιχεία που του έδωσε ο κύριος Αμανατιάδης, γιατί όλα ήταν για να ενοχοποιήσουν τον Στάθη Λαφαζανίδη.

«Ο κύριος Αμανατιάδης μου έδωσε το μνημόνιο, το μισθωτήριο συμβόλαιο, την απόφαση του 2009, όλες που ήταν κατά του κυρίου Λαφαζανίδη», υπογράμμισε ο πρώην δήμαρχος.

Ο κύριος Καϊτετζίδης είπε πως αντιλήφθηκε πολύ εύκολα τους σκοπούς του κυρίου Αμανατιάδη που ήταν να «κρεμάσει στα μανταλάκια» τον Στάθη Λαφαζανίδη, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την αντιπαλότητα Καϊτετζίδη – Λαφαζανίδη.

Ο κύριος Αμανατιάδης αρνήθηκε πως έδωσε τα στοιχεία για τους λόγους που είπε ο κύριος Καϊτετζίδης.

Όλα τα παραπάνω στα 19 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα του παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=1p_7CqJ8DZM&t=4523s

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ