Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Βασίλης Σαρρηγιανίδης απαντά στον Κώστα Αμανατιάδη και τον καλεί…

Ο Βασίλης Σαρρηγιανίδης απαντά στον Κώστα Αμανατιάδη και τον καλεί…

Με τον παρακάτω τρόπο απάντησε ο Βασίλης Σαρρηγιαννίδης στον αντιδήμαρχο Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστα Αμανατιάδη, και συγκεκριμένα σε όσα ο αντιδήμαρχος έγραψε για το έγγραφο του μακαριστού Μητροπολίτη Διονυσίου Α΄ όταν ήταν Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως:

«Αγαπητέ κύριε Αμανατιάδη,

Ευχαριστώ πολύ που βρήκατε χρόνο να απαντήσετε στο σχόλιο μου, το οποίο άντλησε στοιχεία από τα όσα συζητήθηκαν στο δημοτικό σας συμβούλιο. Αν τώρα ως δημοτικοί σύμβουλοι συνηθίζετε να λέτε παραπλανητικά πράγματα δεν φταίω εγώ ή άλλοι που κάνουμε σχόλια.

Μου κάνει όμως εντύπωση το γεγονός ότι όλα αυτά που γράφετε, τα λέτε σε μένα και όχι στο δημοτικό σας συμβούλιο που έπρεπε να τα πείτε; Γιατί δεν τα είπατε στην πρόσφατη συνεδρίαση;

Όταν η Euro tv και η εκπομπή μου Hashtag ασχολήθηκε με το ζήτημα του ΘΕΠΑΝ, ζήτησα επισήμως παρουσία εκπροσώπου της δημοτικής αρχής (μέσω του γραφείου τύπου του Δήμου σας) και δεν ήθελε να έρθει κανείς. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι η ύπαρξη όλων αυτών των στοιχείων που επικαλείστε, αν δεν τα είχατε, δεν θα κάνει ζημία σε μένα, στην περιουσία του δήμου θα κάνει. Άρα λοιπόν, χαίρομαι που έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες σύντομα το ΘΕΠΑΝ θα ανήκει όπως λέτε στον δήμο σας.

Όπως επίσης καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να κυκλοφορείς στον δρόμο και να αισθάνεσαι ότι η κοινωνία σε αποδοκιμάζει, όπως γράψατε πρόσφατα, αλλά δεν φταίω εγώ για αυτό. Να ζητήσετε εξηγήσεις από αυτόν που ήθελε να πληρώσετε ενοίκιο θεωρώντας ότι η περιουσία δεν ανήκει στον δήμο σας αλλά στην εκκλησία. Κάτι τέτοιους τοπικούς άρχοντες σε σκληρά σοσιαλιστικά καθεστώτα τους έστελναν στην εξορία. Ευτυχώς που δεν ισχύει αυτό στην χώρα μας και απολαμβάνουμε την Δημοκρατία.

Όσον αφορά την σοσιαλιστική σας διαδρομή και την περηφάνια που κουβαλάτε είναι ένα δικό σας συναίσθημα αυτό το οποίο δεν μπορώ να σας το στερήσω. Δεν νομίζω όμως ο Ανδρέας και ο Γεννηματάς που είναι πρότυπα σας, να έκλειναν τα μάτια τους και τα αυτιά τους απέναντι σε φλέγοντα ζητήματα που απασχολούσαν την κοινωνία. Εσάς πάντως με γνήσιο Dna σοσιαλιστή δεν σας είδα να μπαίνετε πουθενά μπροστά σε σοβαρά ζητήματα του δήμου σας. Αν εσείς νιώθετε έτοιμος να τα συζητήσετε, εγώ θα έρθω πετώντας.

Τέλος, το κινητό μου τηλέφωνο είναι γνωστό, καταχωρημένο δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα και ιστοσελίδες και λειτουργεί όλο το 24ωρο. Μήνυμα δικό σας και πρόσκληση για γνωριμία και τραπέζι όπως λέτε δεν έλαβα ποτέ. Και επειδή δεν καταπιάνομαι με νερόμυλους, δεν μιλάω πίσω από πλάτες και τιμώ την δουλειά που κάνω, με σκληρή κριτική στα δημόσια πρόσωπα αλλά πάντα επί γεγονότων, μαζέψτε τα χαρτιά σας και ελάτε να κάνουμε μία ωραία συζήτηση για το ΘΕΠΑΝ δημόσια, όλοι όσοι νομίζετε ότι δουλεύετε για τα συμφέροντα του δήμου. Όποτε είστε έτοιμος και σε όποιο χώρο επιθυμείτε. Εγώ θα φροντίσω η συζήτηση να είναι απόλυτα δίκαιη προς όλους, να γίνουν τα γυρίσματα και η εκπομπή να προβληθεί ώστε οι πολίτες να μάθουν την αλήθεια.

Καλή αντάμωση»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ