Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕίναι σχόλια αυτά που αρμόζουν σε πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου;

Είναι σχόλια αυτά που αρμόζουν σε πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου;

Δεν φτάνουν τα όσα περί λαϊκισμού του δημοτικού συμβούλου Θοδωρή Μπαλτά είπε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Ρούμελης, στην αρχή της συνεδρίασης της 27ης Ιουλίου 2022.

Ο κύριος Ρούμελης αποφάσισε να τεντώσει το σκοινί, λίγο αργότερα, κλείνοντας το μικρόφωνο στον κύριο Μπαλτά επειδή μιλούσε επί 10 λεπτά, αρνούμενος να το ξανανοίξει και λέγοντας «Δεν το ανοίγω. Ναι. Και γράψτε κι άλλο ένα δημοσίευμα κι άλλα δύο κι άλλα πέντε κι άλλα οκτακόσια πενήντα. Ε φτάνει πια».

Δεν τελείωσε όμως εκεί ο κύριος Ρούμελης αλλά συνέχισε λέγοντας για τον κύριο Μπαλτά ότι «Άμα βαρεθεί, μπορεί και να φύγει και να φταίω εγώ που φεύγει»! (Στο 44 λεπτό του παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=1p_7CqJ8DZM&t=4521s).

Είναι αυτές κουβέντες που αρμόζουν να λέγονται από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για δημοτικούς συμβούλους; Και πότε ο κύριος Μπαλτάς έφυγε από συνεδρίαση επειδή βαρέθηκε, χρεώνοντας τη φυγή του στον κύριο Ρούμελη, ώστε να τολμάει ο κύριος Ρούμελης να λέει τέτοια πράγματα; Πότε ο Θοδωρής Μπαλτάς έδωσε τέτοια δικαιώματα στον κύριο Ρούμελη;

Φαίνεται πως σε κάθε συνεδρίαση ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου χάνει όλο και περισσότερο τον έλεγχο των λεγομένων του. Τα σχόλιά του, η αντιμετώπιση των δημοτικών συμβούλων, η διαχείριση της συνεδρίασης από τον κύριο Ρούμελη, καταδεικνύουν ότι λειτουργεί ως πρόεδρος της παράταξής του και όχι ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κιμ. Ο.

Υποδείξεις του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου στην Αγκίδα από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ