Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΒραβεύτηκε η Φιλαρμονική του δήμου σε Διεθνές Φεστιβάλ στην Πολωνία...

Βραβεύτηκε η Φιλαρμονική του δήμου σε Διεθνές Φεστιβάλ στην Πολωνία…

Τον φάγατε το δήμαρχο και τη διοίκησή του γιατί διέλυσε τη Φιλαρμονική. Ορίστε… η Φιλαρμονική του δήμου βραβεύτηκε σε Διεθνές Φεστιβάλ στην Πολωνία!

Αλλά και πάλι πώς έγινε αυτό; Πότε πρόλαβε να επανασυσταθεί, πότε πρόλαβε να προσλάβει αρχιμουσικό, πότε βρήκε χώρο να στεγαστεί, πότε έκανε πρόβες και βραβεύτηκε σε Διεθνές Φεστιβάλ;

Τελικά το δημοσίευμα αφορά άλλη Φιλαρμονική. Αφορά τη Φιλαρμονική του 21ου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας και όχι τη Φιλαρμονική του 2ου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας, γιατί απλά ο 2ος μεγαλύτερος δήμος της Βόρειας Ελλάδας με διοίκηση Μανδαλιανού κατάφερε να μην έχει καθόλου Φιλαρμονική.

Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν προλαβαίνει να κάνει Φιλαρμονική γιατί καμαρώνει που ηγείται του 2ου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας με το μεγαλύτερο αναλογικά μαθητικό πληθυσμό σε όλη την Ελλάδα. Δεν προλαβαίνει να κάνει Φιλαρμονική γιατί ετοιμάζει τον πράσινο περίπατο στον οποίο θα καλπάζουν τα πράσινα άλογα.

Τέσσερις μήνες μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2022, που η διοίκηση Μανδαλιανού κατάφερε να μην εμφανιστεί η Φιλαρμονική του δήμου, και τρεις μήνες πριν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2022, η διοίκηση του δήμου δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για να μπουν έστω οι βάσεις προκειμένου ο 2ος μεγαλύτερος δήμος της Βόρειας Ελλάδας να έχει τη Φιλαρμονική που του αξίζει.

Πάλι με τζαζ ορχήστρα θα γίνει η παρέλαση και πάλι καλά να λέμε, γιατί αν δεν αδειάζει η τζαζ ορχήστρα μπορεί να δούμε καμία ραπ ορχήστρα να παίζει για να παρελάσουν τα τμήματα.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ