Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑτέλειωτα και χειρουργικά τα ράμματα του Αμανατιάδη

Ατέλειωτα και χειρουργικά τα ράμματα του Αμανατιάδη

Τελικά και πρωτοκολλήθηκε στο Μητρώο του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού το έγγραφο του Μητροπολίτη Διονυσίου Α΄, με το οποίο αμφισβητούσε την κυριότητα του δήμου επί του ΘΕΠΑΝ, και απάντηση από τον δήμο δεν υπήρξε

Εγγράφως απάντησε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Αμανατιάδης, στο σχόλιο του δημοσιογράφου Βασίλη Σαρρηγιαννίδη σχετικά με τα ράμματα του Στάθη Καϊτετζίδη. Η απάντηση του κυρίου Αμανατιάδη είναι η παρακάτω:

«Αγαπητέ κ. Σαρρηγιαννίδη

 1) Εδώ και καιρό σας προσκάλεσα στον Εύοσμο να σας κάνω το τραπέζι, να γνωριστούμε και να συζητήσουμε διάφορα θέματα. Μέχρι στιγμής δεν ανταποκριθήκατε.

 2) Δεν ξέρω γιατί αποφεύγετε τους Σοσιαλιστές. Δεν έχουμε μεταδοτικά νοσήματα.

 3) Ναι είμαι Σοσιαλιστής με γνήσιο DNA από την ημέρα που γεννήθηκα και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Πρότυπά μου οι Αείμνηστοι ΑΝΔΡΕΑΣ και ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.

 4) Τον κ. Βελόπουλο ούτε τον ξέρω ούτε θέλω να τον γνωρίσω.

 5) Η κριτική σας είναι άστοχη και πιστεύω ότι παραπλανηθήκατε.

 6) Το έγγραφο του Μακαριστού Διονυσίου Α΄ δεν μου το έδωσε η εκκλησία ούτε έγινε θαύμα επικοινωνίας, τύπου Βελόπουλου.

 7) Υπάρχει ως εισερχόμενο στις Υπηρεσίες του Δήμου (Αριθμ. Πρωτ. 260/12.5.95) Από την Ιερά Μητρόπολη.

 8) Παρελήφθη από τον Δήμο και πρωτοκολλήθηκε (Αριθμ. Πρωτ. 5667/95).

 9) Ο όρκος που έδωσα ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών είναι να υπηρετώ τους Νόμους, το Σύνταγμα και τα συμφέροντα του Δήμου.

 10 ) Για ενημέρωσή σας ο Δήμος ξεκίνησε την ενδεδειγμένη Νομική διαδικασία για την απόκτηση του Ακινήτου. Ήδη το Ελληνικό Δημόσιο δρομολόγησε Αγωγή κτηματογράφησης στο όνομά του. Κατόπιν θα ακολουθήσει αίτημα του Δήμου για να το αποκτήσει δικαιωματικά.

 11) Θα πρέπει να καταλάβετε ότι όλα αυτά που γράφετε δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Δήμου. Ρίχνετε νερό σε άλλον μύλο.

 12) Επειδή παραπλανηθήκατε, σας καλώ να μου ζητήσετε συγνώμη Δημοσίως. Εξάλλου κανείς δεν είναι αλάνθαστος.

Η πρόσκληση για γεύμα ισχύει και περιμένω την απάντησή σας.

Υ.Γ. Αποστέλλω σχετικά έγγραφα και πρωτόκολλα».

Θα πρέπει να γίνει αναφορά στο γεγονός ότι στο πρωτόκολλο του δήμου στις παρατηρήσεις για το συγκεκριμένο έγγραφο του Μητροπολίτη δεν υπάρχει καμία αναφορά για απάντηση στη Μητρόπολη. Εάν το έγγραφο είχε επιστραφεί στη Μητρόπολη ως απαράδεκτο, όπως είπε ο κύριος Καϊτετζίδης στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα έπρεπε η απάντηση αυτή να είχε πάρει αριθμό πρωτοκόλλου και θα έπρεπε να υπάρχει στις παρατηρήσεις του εισερχομένου εγγράφου του Μητροπολίτη, γιατί με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί η Υπηρεσία έτσι ώστε να μπορεί εύκολα να βρει τα έγγραφα που σχετίζονται μεταξύ τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ