Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο κολυμβητήριο που δεν μπορεί να κάνει η διοίκηση Μανδαλιανού θα το...

Το κολυμβητήριο που δεν μπορεί να κάνει η διοίκηση Μανδαλιανού θα το κάνει η διοίκηση Κυρίζογλου

Σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στην ειδική έκδοση της «ΜτΚ» για τη Δυτική Θεσσαλονίκη, στις 03 Ιουλίου 2022, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, τόνισε πως χωρίς δεύτερη σκέψη το μεγάλο έργο που θα ήθελε για το δήμο του μέχρι το τέλος της δεκαετίας είναι το κολυμβητήριο.

«Όλα τα κολυμβητήρια κατασκευάστηκαν στο κέντρο και ανατολικά και είναι πεπαλαιωμένα. Δυτικά γιατί δεν έγινε ένα σύγχρονο κολυμβητήριο;», υπογράμμισε ο Λάζαρος Κυρίζογλου ενώ συμπλήρωσε πως ο δήμος υπέβαλλε πρόταση χρηματοδότησης για κατασκευή κολυμβητικού συγκροτήματος με καταδυτική πισίνα, στο στρατόπεδο Μ. Αλεξάνδρου.

Ο Λάζαρος Κυρίζογλου διεκδικεί να κάνει σύγχρονο κολυμβητήριο στο δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης, ενώ η διοίκηση Μανδαλιανού αφήνει να στέκεται το κουφάρι ενός σύγχρονου κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού και το μόνο που κάνει είναι να μεταφέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο και στους δημότες τις αρνήσεις που εισπράττει από την κεντρική εξουσία για την ολοκλήρωση του κολυμβητηρίου.

Την ώρα που ο Λάζαρος Κυρίζογλου έχει βάλει στόχο την ολοκλήρωση ενός σύγχρονου κολυμβητηρίου στο δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης, ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο δήμαρχος του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας, έχει παραπέμψει την ολοκλήρωση του κολυμβητηρίου του δήμου μας στη Δευτέρα Παρουσία λόγω οικονομικής συγκυρίας, λες και άλλη είναι η οικονομική συγκυρία για το δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης και άλλη είναι για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Ο Λάζαρος Κυρίζογλου έβαλε έναν χειροπιαστό μεγάλο στόχο που είναι το κολυμβητήριο. Αυτό είναι το όραμα του δημάρχου Αμπελοκήπων Μενεμένης. Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου στη συνέντευξη που έδωσε στην ίδια ακριβώς έκδοση της «ΜτΚ», στην οποία έδωσε συνέντευξη ο Λάζαρος Κυρίζογλου, δήλωσε πως οραματίζεται, γενικά και αόριστα, περισσότερα πάρκα, παιδικές χαρές, χώρους πρασίνου, κατάλληλα σχολικά και δημοτικά κτίρια για τη μόρφωση και την εξυπηρέτηση των πολιτών, σύγχρονες αθλητικές υποδομές και τη δημιουργία ενός μεγάλου πράσινου περιπάτου.

Από τη μια το κολυμβητήριο της διοίκησης Κυρίζογλου και από την άλλη τα πράσινα άλογα της διοίκησης Μανδαλιανού.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ