Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου δεν τον ενδιαφέρουν τα δημοσιεύματα

Τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου δεν τον ενδιαφέρουν τα δημοσιεύματα

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Ιουλίου 2022, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Ρούμελης, έκλεισε το μικρόφωνο του Θοδωρή Μπαλτά γιατί μιλούσε 10 λεπτά.

Πώς γίνεται ο πρόεδρος, ο οποίος, κατά παράβαση του κανονισμού του Δημοτικού Συμβουλίου, αφαιρεί τη διαδικασία των ερωτήσεων/τοποθετήσεων από συνεδριάσεις, να θέλει να εφαρμόσει τον κανονισμό όταν μιλάνε δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, μόνο ο πρόεδρος και ο δήμαρχος το ξέρουν.

Δεν φτάνει που ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έκλεισε το μικρόφωνο του κυρίου Μπαλτά, αλλά συνόδευσε αυτή του την πράξη με τα εξής λόγια: «Δεν το ανοίγω. Δεν το ξανανοίγω. Ε όχι. Δεν το ανοίγω. Ναι. Και γράψτε κι άλλο ένα δημοσίευμα κι άλλα δύο κι άλλα πέντε κι άλλα οκτακόσια πενήντα. Ε φτάνει πια».

Λίγο πριν αυτή την παρέμβαση του κυρίου Ρούμελη, είχε πάρει το λόγο ο δήμαρχος, κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός, για να στηλιτεύσει το άρθρο της «Αγκίδας» με τίτλο «Απαράδεκτη αντιμετώπιση του Θοδωρή Μπαλτά από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου».

Το ότι και τον πρόεδρο και το δήμαρχο και όλη τη διοίκησή τους δεν τους ενδιαφέρουν όσα θα γραφτούν, το έχουμε καταλάβει. Εδώ δεν τους ενδιαφέρει τι θα ειπωθεί μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως τους είπε για μία ακόμα φορά ο Γιάννης Καμαρινός, θα τους ενδιαφέρει τι θα γραφτεί στα Μέσα Ενημέρωσης; Αλλά είναι άλλο να γράφεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου όσα δημοσιεύονται και άλλο να το βροντοφωνάζεις κι από πάνω. Δυστυχώς αυτή είναι η διοίκηση Μανδαλιανού.

Κιμ. Ο.

Ντροπή είναι η ιστοσελίδα του δήμου να έχει γίνει προπαγανδιστικό όργανο της διοίκησης Μανδαλιανού
Καμαρώστε συμπεριφορά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου
Ο χθεσινός εκνευρισμός του δημάρχου και οι συμβάσεις των σχολικών καθαριστριών
Εάν έκανε έργα με την ταχύτητα που επιτέθηκε στην Αγκίδα…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ