Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυγχαρητήρια στο δήμαρχο και στον αντιδήμαρχο Παιδείας από τους επιτυχόντες των Πανελληνίων...

Συγχαρητήρια στο δήμαρχο και στον αντιδήμαρχο Παιδείας από τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

Οι επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων, γεμάτοι συγκίνηση για τα συγχαρητήρια του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου και του αντιδημάρχου Παιδείας, έκριναν σκόπιμο να ανταποδώσουν τα συγχαρητήρια στους κυρίους Μανδαλιανό και Σταυρίδη.

«Ευχαριστούμε τον κύριο δήμαρχο και τον κύριο αντιδήμαρχο για τα συγχαρητήριά τους και τους τα ανταποδίδουμε εκ μέρους και των επιτυχόντων των μελλοντικών χρόνων στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Συγχαρητήρια για τις προσπάθειες που καταβάλετε προκειμένου να μορφωθούμε και να εισαχθούμε στα πανεπιστήμια στοιβάζοντας το 2022 τα παιδιά του 24ου και του 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου σαν σαρδέλες.

Συγχαρητήρια που εργαλειοποιείτε το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού και τους μαθητές του για να στοιβάξετε τους μαθητές του 24ου και του 19ου.

Συγχαρητήρια που το 2022 καταργείτε έναν χώρο σχολείου, αυτόν του 19ου, σε μια περιοχή που είναι γεμάτη παιδιά και χρειάζεται κι άλλα σχολεία.

Συγχαρητήρια που φέρατε τους γονείς μας στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου τάζοντας σύγχρονο περιβάλλον και το έτος 2022 καταργείτε ένα σχολικό κτήριο.

Συγχαρητήρια που το 2022 θελήσατε να βάλετε τη δική σας πινελιά στις υπόγειες αίθουσες, στις χωρισμένες με γυψοσανίδες αίθουσες, στα κίμπο, στις αίθουσες δίπλα σε λέβητες και τουαλέτες, στις ανήλιαγες και ανάερες αίθουσες.

Συγχαρητήρια που το 2022 θεωρείτε περιττά τα εργαστήρια Φυσικής και Χημείας στα Δημοτικά Σχολεία γιατί οι μαθητές αυτών των ηλικιών δεν τα εκτιμούν.

Συγχαρητήρια που με το πρώτο σχολικό κτήριο το οποίο κατασκευάστηκε μετά από πάρα πολλά χρόνια στο δήμο, εσείς αμέσως καταργήσατε ένα άλλο σχολικό κτήριο.

Συγχαρητήρια που το ισοζύγιό σας σε σχολικά κτήρια έγινε -1, αφού το 24ο στεγαζόταν στο ΔΑΚ, θα μεταφερθεί στο κτήριό του και το ΔΑΚ θα πάψει να λειτουργεί σαν σχολείο και πολύ σωστά θα γίνει κάτι τέτοιο. Ένας χώρος που δεν ήταν σχολείο καταργείται και οι μαθητές πηγαίνουν στο καινούργιο σχολείο τους. Ένας χώρος καταργείται, ένας χώρος παραδίδεται, άρα 0 το ισοζύγιο. Καταργείται και το κτήριο του 19ου Δημοτικού Σχολείου για να στοιβάξετε τους μαθητές του στο καινούργιο κτήριο του 24ου, άρα -1 το ισοζύγιο σχολικών κτηρίων.

Συγχαρητήρια που κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας προκειμένου να μάθουμε γράμματα και να φτάσουμε έως τις Πανελλήνιες όσο πιο στοιβαγμένοι γίνεται ο ένας πάνω στον άλλον.

Συγχαρητήρια που νομίζετε ότι οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι εισαγωγικές εξετάσεις για τους στρατώνες κι έτσι φροντίζετε να μας εκπαιδεύσετε στο να μπορούμε να επιβιώνουμε στοιβαγμένοι.

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν. Και εις ανώτερα… όπου ανώτερα για τη διοίκησή σας η κατάργηση και άλλων σχολικών κτηρίων».

Κώστας Καρακώστας

ΥΓ1. Είπα να κάνω μια μαντεψιά για το τι θα έγραφαν οι επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων εάν αποφάσιζαν να απαντήσουν στα συγχαρητήρια που τους έδωσαν ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος!

ΥΓ2. Εάν ο δήμαρχος πιστεύει ότι έκανα άστοχη μαντεψιά ας με συμπαθάει, όπως τον συμπαθάω κι εγώ για τις τόσες μαντεψιές που έκανε σχετικά με τη λήξη της πανδημίας του κοροναϊού!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ