Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιάννης Καμαρινός: Αδιάφορη η διαδικασία των προτάσεων/ερωτήσεων

Γιάννης Καμαρινός: Αδιάφορη η διαδικασία των προτάσεων/ερωτήσεων

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Ιουλίου 2022, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιάννης Καμαρινός, δήλωσε πως οι προτάσεις, ερωτήσεις, επερωτήσεις έχουν καταντήσει μια διαδικασία τελείως αδιάφορη γι’ αυτό και δεν ρώτησε τίποτα.

Όπως έχει τονίσει και σε παλαιότερες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ο Γιάννης Καμαρινός, η διοίκηση Μανδαλιανού ούτε ακούει τις προτάσεις της αντιπολίτευσης ούτε απαντάει στις ερωτήσεις οπότε η διαδικασία των ερωτήσεων/τοποθετήσεων δεν έχει νόημα.

Κατά την εξέλιξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο Γιάννης Καμαρινός δικαιώθηκε από τη συμπεριφορά που επέδειξαν απέναντι σε δημοτικούς συμβούλους, σε πολίτες και σε Μέσα Ενημέρωσης, τόσο ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και ο δήμαρχος.

Δυστυχώς, η διοίκηση του δήμου αντί να ακούει τις ερωτήσεις και τις τοποθετήσεις της αντιπολίτευσης, αντί να ακούει τις αγωνίες των πολιτών, προχωράει σε έναν μοναχικό δρόμο αυταρχισμού, αυτοθαυμασμού και προσπάθειας να παρουσιάσει το μαύρο άσπρο.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ