Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ χθεσινός εκνευρισμός του δημάρχου και οι συμβάσεις των σχολικών καθαριστριών

Ο χθεσινός εκνευρισμός του δημάρχου και οι συμβάσεις των σχολικών καθαριστριών

Ο χθεσινός εκνευρισμός του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, και η επίθεσή του στην «Αγκίδα» προφανώς και έχει σχέση με την έκβαση του θέματος των συμβάσεων των σχολικών καθαριστριών.

Έδωσε μάχη επί μία εβδομάδα η διοίκηση Μανδαλιανού προκειμένου να καταπατήσει την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για πρόσληψη των σχολικών καθαριστριών με πλήρες ωράριο και προκειμένου να τις προσλάβει με 5ωρη απασχόληση.

Έδωσε μάχη επί μία εβδομάδα και η «Αγκίδα» για να ενημερώσει την κοινωνία του δήμου ότι η διοίκηση Μανδαλιανού προσπαθεί να καταπατήσει ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί θέλει τις σχολικές καθαρίστριες σύγχρονες σκλάβες.

Η προσπάθεια του κυρίου Μανδαλιανού να προσλάβει τις σχολικές καθαρίστριες με λειψό ωράριο δεν πέρασε και σ’ αυτό έβαλε το λιθαράκι της και η «Αγκίδα» από το μετερίζι της ενημέρωσης. Κατανοούμε λοιπόν τον εκνευρισμό του κυρίου Μανδαλιανού και την επίθεση στην «Αγκίδα».

Τελικά οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι που επέλεξαν να κάνουν πολύ λίγα πράγματα το καλοκαίρι ή και να μην κάνουν απολύτως τίποτα, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από τη δράση του κυρίου Μανδαλιανού, αφού εκείνος αντί να κερδίζει πόντους, παίζοντας χωρίς αντίπαλο αυτήν την εποχή, προσπαθεί το 27% θετικών γνωμών, που έλαβε στην τελευταία έρευνα, να το κάνει 17% και 7%. Του έχουμε εμπιστοσύνη πως θα τα καταφέρει.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ