Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑντί τα Μέσα Επικοινωνίας του δήμου να γράψουν πότε θα βγει η...

Αντί τα Μέσα Επικοινωνίας του δήμου να γράψουν πότε θα βγει η προκήρυξη για τις σχολικές καθαρίστριες…

Αντί τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να γράψουν πότε θα βγει η προκήρυξη για τις σχολικές καθαρίστριες, προπαγανδίζουν την ηρωική διοίκηση Μανδαλιανού, η οποία ξεπερνώντας τους γραφειοκρατικούς περιορισμούς θα προσλάβει τις σχολικές καθαρίστριες με πλήρες ωράριο.

Αντί τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να γράψουν πότε θα βγει η προκήρυξη για τις σχολικές καθαρίστριες, προσπαθούν να πείσουν τους αναγνώστες ότι πρόθεση του Δημάρχου ήταν εξ΄ αρχής η δημιουργία σταθερών σχέσεων εργασίας για το προσωπικό της σχολικής καθαριότητας, λες και δεν είδαν όλοι τις προθέσεις του δημάρχου για λειψή 5ωρη εργασία.

Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Δήμου φιλοξενούν δήλωση του δημάρχου, ο οποίος λέει πως άμεσα ξεκινούν οι διαδικασίες για την πρόσληψη των 96 σχολικών καθαριστριών ΙΔΟΧ πλήρους απασχόλησης, αλλά ούτε ο δήμαρχος ούτε τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης δεν γράφουν πότε είναι αυτό το άμεσα.

Ο αρθρογράφος του προπαγανδιστικού άρθρου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του δήμου, αντί να ενημερώσει τις ενδιαφερόμενες για την προκήρυξη, υμνολογεί με ανεκδιήγητο τρόπο το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου γράφοντας: «Ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, εξασφαλίζοντας την καθαριότητα όλων των σχολικών μονάδων και την εργασία όλων των εργαζομένων με πλήρεις αποδοχές και πλήρη ένσημα…»!

Την καθαριότητα των σχολικών μονάδων και την εργασία των εργαζομένων με πλήρεις αποδοχές δεν την εξασφάλισε ο δήμος, δεν την εξασφάλισε ούτε καν η διοίκηση του δήμου, αλλά ο ίδιος ο λαοπρόβλητος ηγέτης Κλεάνθης Μανδαλιανός. Πραγματικά έχει χαθεί κάθε μέτρο από το δήμαρχο και τον προπαγανδιστή του.

Επειδή όμως τις εργαζόμενες που θα υποβάλουν τα χαρτιά τους για τις θέσεις των σχολικών καθαριστριών τις ενδιαφέρει το πότε θα γίνει αυτό και επειδή τα Μέσα Επικοινωνίας του δήμου αντί να τους πούνε αυτό, υμνούν το δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό, ας τις ενημερώσουμε εμείς πως η προκήρυξη θα βγει αύριο και θα γράφονται σ’ αυτήν οι λεπτομέρειες για τα δικαιολογητικά και τη διορία υποβολής της.

Κιμ. Ο.

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΕΥΟΣΜΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 96 ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ