Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΥποδείξεις του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου στην Αγκίδα από το βήμα του Δημοτικού...

Υποδείξεις του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου στην Αγκίδα από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, πήρε το λόγο πριν από λίγο κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για να σχολιάσει το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο “Απαράδεκτη αντιμετώπιση του Θοδωρή Μπαλτά από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου” και για να μας κάνει υποδείξεις σχετικά με το χρόνο δημοσίευσης γεγονότων. Μάλιστα υπέδειξε πως πρέπει να δημοσιοποιούμε όσα γίνονται στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αφού πρώτα τελειώσουν οι συνεδριάσεις.

Ο δήμαρχος που δεν είχε παραστεί σε διαδικασία ερωτήσεων/τοποθετήσεων επί δυόμιση μήνες, πήρε το λόγο στο Δημοτικό Συμβούλιο για να επιτεθεί στην «Αγκίδα». Πρωτοφανείς υποδείξεις από τον κύριο Μανδαλιανό σε Μέσα Ενημέρωσης.

Πληροφορούμε τον κύριο Μανδαλιανό πως δεν θα ζητήσουμε την άδειά του για το χρόνο που θα δημοσιεύσουμε όσα γίνονται μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ή έξω από αυτό.

Πληροφορούμε επίσης τον κύριο Μανδαλιανό πως δεν θα ζητήσουμε την άδειά του για να ασκήσουμε κριτική ούτε στον πρόεδρο, ούτε στον ίδιο, ούτε σε οποιονδήποτε.

Όσο γι’ αυτά που είπε για τον Κιμ Γιονγκ Ουν, προφανώς θα έφερε στο μυαλό του τότε που σήκωνε ο ίδιος το χέρι του για να αποκλειστεί η διαδικασία των ερωτήσεων/τοποθετήσεων από τη συνεδρίαση ή τότε που ο ίδιος ζητούσε από σχολική καθαρίστρια να του πει το όνομά της επειδή θεώρησε ότι τον χειροκρότησε ειρωνικά.

Όσο για το πόσο δαιμόνιοι δημοσιογράφοι είμαστε στην «Αγκίδα», θα θέλαμε να του απαντήσουμε ότι δεν είμαστε και τόσο πολύ, γιατί μας λείπει ο kostas papaioannou!

Μουμουλίδης Σταύρος

Εάν έκανε έργα με την ταχύτητα που επιτέθηκε στην Αγκίδα…
Ο χθεσινός εκνευρισμός του δημάρχου και οι συμβάσεις των σχολικών καθαριστριών
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ