Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠροσπάθεια να προσληφθούν οι σχολικές καθαρίστριες με πλήρες ωράριο

Προσπάθεια να προσληφθούν οι σχολικές καθαρίστριες με πλήρες ωράριο

Μετά από τις σφοδρές πιέσεις που δέχτηκε η διοίκηση Μανδαλιανού από την αντιπολίτευση και από τις ίδιες τις εργαζόμενες, φαίνεται πως υποχωρεί από τη βούλησή της να προσλάβει τις σχολικές καθαρίστριες με 5ωρη απασχόληση και αναζητά τους δημοτικούς πόρους που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να τις προσλάβει με πλήρες ωράριο.

Ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, ανέβαλε, κατά τη σημερινή συνεδρίαση, το θέμα που αφορούσε τις σχολικές καθαρίστριες γιατί, όπως είπε, οι αρμόδιοι αναζητούν να βρουν τους κωδικούς από τους οποίους θα χρηματοδοτηθεί η πρόσληψή τους με πλήρες ωράριο.

Η Οικονομική Επιτροπή θα συνεδριάσει εκτάκτως και αύριο Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022 στις 11 η ώρα το πρωί με αποκλειστικό θέμα αυτό των συμβάσεων των σχολικών καθαριστριών.

Πάντως, το ότι αυτή η αναζήτηση πόρων, προκειμένου να προσληφθούν οι σχολικές καθαρίστριες με πλήρες ωράριο, γίνεται την τελευταία στιγμή, επιβεβαιώνει πως η διοίκηση ήταν αποφασισμένη να τις προσλάβει με 5ωρη απασχόληση.

Είναι θετικό το γεγονός ότι η διοίκηση Μανδαλιανού, έστω και την τελευταία στιγμή, άλλαξε πλεύση, αλλά αυτό δεν σβήνει την προσπάθειά της να ανατρέψει ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για πρόσληψη των σχολικών καθαριστριών με συμβάσεις πλήρους απασχόλησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ