Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Κορδελιού Ευόσμου αύριο Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Κορδελιού Ευόσμου αύριο Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Με 9 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει αύριο Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 στις 10:00 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, η Οικονομική Επιτροπή Κορδελιού Ευόσμου.

Το 1ο θέμα αφορά την κατανομή ανθρωποωρών σε θέσεις προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας σχολικών μονάδων, διδακτικού έτους 2022-2023.

Το 3ο θέμα αφορά την αποδοχή χρηματοδότησης από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αστική Αναζωογόνηση και Λοιπές δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» για τη δράση «Επιχειρησιακό σχέδιο για την εξασφάλιση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων – Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.» 21η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού έτους 2022.

Το 6ο θέμα αφορά την έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης δράσεων «Έξυπνης πόλης» σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 στην Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης.

Συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν οι σχολικές καθαρίστριες στο δημαρχείο, κατά την ώρα της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, ζητώντας να προσληφθούν με συμβάσεις πλήρους ωραρίου, όπως αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο, και όχι με 5ωρη απασχόληση όπως θέλει η διοίκηση Μανδαλιανού.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ