Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο τρένο του υποψηφίου δημάρχου που θα επιβιβάσει δημοτικούς συμβούλους

Το τρένο του υποψηφίου δημάρχου που θα επιβιβάσει δημοτικούς συμβούλους

Τα τρένα των υποψηφίων δημάρχων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου πληθαίνουν συνεχώς

Τα τρένα των υποψηφίων δημάρχων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου πληθαίνουν συνεχώς, αφού καθημερινά ακούγονται ονόματα που θα ανακοινώσουν οσονούπω και τις δικές τους υποψηφιότητες για το δημαρχιακό θώκο.

Ενώ, από τη μια, υπάρχει μεγάλη κινητικότητα υποψηφίων δημάρχων όσον αφορά τη δήλωση των υποψηφιοτήτων τους, από την άλλη, δεν υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στη δήλωση υποψηφιοτήτων δημοτικών συμβούλων. Από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους σχεδόν όλοι κρατούν στάση αναμονής. Αυτό ισχύει και για τους εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους που θα είναι ξανά υποψήφιοι και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Υπάρχουν βέβαια κάποιες φωτογραφίες με χειραψίες υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με εν δυνάμει υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, τις οποίες όμως, όπως και να το κάνεις, δεν τις λες δηλώσεις υποψηφιότητας δημοτικού συμβούλου με κάποιον υποψήφιο δήμαρχο. Υποψηφιότητες δημοσιοποιούνται στα Μέσα Ενημέρωσης. Οι υποψηφιότητες που υπονοούνται με φωτογραφίες χειραψιών σε προσωπικούς λογαριασμούς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σήμερα υπάρχουν και αύριο δεν υπάρχουν. Αυτοί, των οποίων οι φωτογραφίες τους κοσμούν προφίλ υποψηφίων δημάρχων με ανταλλαγή χειραψιών, μπορούν να πουν ότι οι χειραψίες τους με τον τάδε υποψήφιο δήμαρχο ήταν φιλικές αλλά υποψηφιότητα θα θέσουν με το δείνα υποψήφιο δήμαρχο.

Στο δια ταύτα οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κρατούν στάση αναμονής και περιμένουν. Προφανώς τα τρένα των υποψήφιων δημάρχων λειτουργούν σε πολύ χαμηλές ταχύτητες κι έτσι δεν τους έχουν φτάσει ακόμη για να τους επιβιβάσουν. Το ζήτημα είναι ποιο τρένο, ποιου υποψηφίου δημάρχου, θα επιταχύνει πρώτο για να επιβιβάσει τους περισσότερους δημοτικούς συμβούλους και κυρίως αυτούς που θα του φέρουν τις περισσότερες ψήφους.

Όσο βέβαια καθυστερούν να επιταχύνουν τα τρένα των υποψηφίων δημάρχων, τόσο δημιουργείται ο κίνδυνος είτε να μην μπορέσουν να επιταχύνουν ποτέ, είτε να επιταχύνουν τόσο πολύ που να μην μπορέσουν να σταματήσουν στις στάσεις για να επιβιβάσουν τους δημοτικούς συμβούλους που θα τους βοηθήσουν να κερδίσουν τη διοίκηση του δήμου.

Για το μήνα λοιπόν Σεπτέμβριο τα σπουδαία, αφού ο Αύγουστος σίγουρα δεν ενδείκνυται για ενέργειες, ώστε να ξεκαθαρίσουν οι υποψηφιότητες των δημάρχων και ώστε να δούμε ποιος θα κάνει τους πιο γρήγορους και τους πιο σωστούς χειρισμούς προκειμένου να πάρει μαζί του τους δημοτικούς συμβούλους που έχουν μεγαλύτερα ερείσματα στην κοινωνία του δήμου.

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ