Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο λάθος του Κλεάνθη Μανδαλιανού στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές

Το λάθος του Κλεάνθη Μανδαλιανού στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, φαίνεται πως κάνει ένα σημαντικό λάθος στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές. Το ίδιο λάθος φαίνεται πως κάνουν και όσοι φανατικά συνεχίζουν να τον υποστηρίζουν.

Το λάθος του Κλεάνθη Μανδαλιανού και όσων των στηρίζουν είναι πως ξεχνούν ότι είναι δήμαρχος και η παράταξή του διοίκηση του δήμου και συμπεριφέρονται αρθρώνοντας αντιπολιτευτικό λόγο απέναντι στις παλαιότερες διοικήσεις, απέναντι σε παλαιότερες διοικήσεις που σήμερα είναι μαζί με τον κύριο Μανδαλιανό και απέναντι, πολλές φορές, στον ίδιο τους τον εαυτό.

Ίσως και ο δήμαρχος αλλά και οι ένθερμοι υποστηρικτές του να πιστεύουν πως ακόμη έχει να κεφαλαιοποιήσει απόθεμα από το «καλό παιδί» και τον «καλό γιατρό». Όμως το «καλό παιδί» αφορά την οικογένεια και τον περίγυρό του και το «καλός γιατρός» αφορά τους ασθενείς του. Οι δημότες μπορεί να τον ψήφισαν την πρώτη φορά σαν «καλό παιδί» και «καλό γιατρό» αλλά τον ψήφισαν πιστεύοντας ότι έχοντας αυτά ως παρακαταθήκη θα γίνει και καλός δήμαρχος.

Στην πορεία προς αυτές τις δημοτικές εκλογές, τους κατοίκους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν τους ενδιαφέρει πλέον καθόλου αν ο κύριος δήμαρχος είναι καλό παιδί και καλός γιατρός. Τους ενδιαφέρει που άφησε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της οδού Ολυμπιάδος στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου να υποστεί έξωση και εδώ και οκτώ μήνες δεν μπορεί να διαμορφώσει το δημοτικό χώρο που θα στεγαστεί. Τους κατοίκους του δήμου τους ενδιαφέρει η ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλονται από αυτό το γεγονός. Τους κατοίκους του δήμου τους ενδιαφέρει που πνίγονται στη δυσοσμία και ο δήμαρχος ζητάει νέες μετρήσεις για να χαθούν άλλα δύο, δυόμιση ίσως και τρία χρόνια από την αναμονή των μετρήσεων και των αποτελεσμάτων τους. Τους κατοίκους του δήμου τους ενδιαφέρει που ο δήμος πνίγεται στα αγριόχορτα.

Το «καλό παιδί» και το «καλός γιατρός» τελείωσε για τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών που ταλαιπωρείται από τα προβλήματα που οξύνονται στο δήμο αντί να αμβλύνονται. Το «καλό παιδί» και το «καλός γιατρός» υπάρχουν ακόμη για όσους δεν βιώνουν στο πετσί τους τα προβλήματα που απορρέουν από τη δράση ή την απραξία της διοίκησης Μανδαλιανού. Σ’ αυτούς ακούγονται ωραία και τα διάφορα περί πράσινης πόλης, πράσινων διαδρομών και πράσινων αλόγων που οραματίζεται ο δήμαρχος για περίπου τη Δευτέρα Παρουσία. Ας δώσει πρώτα λύσεις στις οδούς 25ης Μαρτίου, Παπανδρέου, Ακαδήμου, Τρίτση και μετά οραματίζεται πράσινες διαδρομές και πράσινα άλογα.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ