Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠαρέμβαση του Κλεάνθη Μανδαλιανού για την ισοτιμία Κορδελιού και Ευόσμου

Παρέμβαση του Κλεάνθη Μανδαλιανού για την ισοτιμία Κορδελιού και Ευόσμου

Προσδοκία του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, είναι η άρρηκτη σύνδεση των δύο κοινοτήτων, Κορδελιού και Ευόσμου, χωρίς στείρους τοπικισμούς και αντιπαραθέσεις.

Η προσδοκία του δημάρχου είναι η σύνδεση αυτή να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της δεκαετίας και γι’ αυτό θα ξεκινήσει άμεσες ενέργειες για να την επιτύχει. Το ότι θα είναι δήμαρχος μέχρι το τέλος της δεκαετίας μάλλον το θεωρεί δεδομένο προκειμένου να επιτύχει τη σύνδεση.

Για να πετύχει αυτήν τη σύνδεση ο κύριος Μανδαλιανός θα επιδιώξει την ισοτιμία των δύο κοινοτήτων ξεκινώντας με επίσκεψη και παρέμβαση στα ΕΛΠΕ για το θέμα της δυσοσμίας, επειδή είναι γεγονός πως η κοινότητα που πλήττεται πιο πολύ είναι αυτή του Ελευθερίου Κορδελιού.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου θα καλέσει τα ΕΛΠΕ να στρέψουν κάποια από τα φουγάρα τους προς τον Εύοσμο και να μεταφέρουν τη μισή λυματολάσπη προς την περιοχή του Ευόσμου έτσι ώστε οι δύο κοινότητες να ρυπαίνονται ισορροπημένα και η δυσοσμία να διαχέεται δίκαια.

Αφού ο δήμαρχος ολοκληρώσει την επίσκεψή του στα ΕΛΠΕ, θα επισκεφτεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Κορδελιού για να το κλείσει ώστε να υπάρχει ισορροπία με το ΚΕΠ του Ευόσμου που δεν λέει να το ανοίξει εδώ και 8 μήνες, αφού πρώτα το άφησε να υποστεί έξωση εξαιτίας της ολιγωρίας της διοίκησής του.

Κατόπιν ο κύριος δήμαρχος μαζί με τον αντιδήμαρχο Παιδείας θα πιάσουν την τσάπα και τη μεσινέζα για να κόψουν τα αγριόχορτα και να δημιουργήσουν την πράσινη διαδρομή σε Κορδελιό και Εύοσμο στην οποία θα βόσκουν τα πράσινα άλογα.

Τάγκος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ