Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου δρομολόγησε τις διαδικασίες για τους συμβούλους που...

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου δρομολόγησε τις διαδικασίες για τους συμβούλους που απουσιάζουν επανειλημμένως

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου, Παναγιώτης Φωτιάδης, έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφερόμενος στο δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Για γέλια και για κλάματα το Συμβούλιο της Κοινότητας Ευόσμου»:

«Ο κάθε τοπικός σύμβουλος είναι υπεύθυνος για τις πράξεις και την στάση του, καθώς και για την παρουσία του στις συνεδριάσεις της Κοινότητας. Για τις επαναλαμβανόμενες  συνεδριάσεις της Κοινότητας, που δεν πραγματοποιούνται, υπαίτιοι είναι οι σύμβουλοι, που είναι  ασυνεπείς απέναντι στους πολίτες που τους τίμησαν με τη ψήφο τους, και όχι ο Πρόεδρος και τα μέλη που είναι παρόντες σε κάθε συνεδρίαση. Ως Πρόεδρος της Κοινότητας έχω δρομολογήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, βάσει του κανονισμού λειτουργίας της Κοινότητας.

Σχετικά με το σχολιασμό του συντάκτη του άρθρου για το έργο της Κοινότητας Ευόσμου δεν θα πάρω θέση , καθώς αυτό κρίνεται καθημερινά και θα κριθεί συνολικά  από τους συνδημότες μας. Βέβαια, αν κάποιος ανατρέξει στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου μας και διαβάσει τις αποφάσεις που λάμβαναν οι Κοινότητες τις προηγούμενες τετραετίες και τις συγκρίνει με τις δικές μας προτάσεις και τις δράσεις, μπορεί εύκολα να βγάλει τα συμπεράσματα του.

 Εμείς, πάρα τα συνεχή εμπόδια, τις αναβολές των συνεδριάσεων και τις επιθέσεις συκοφαντικής δυσφήμισης που έχω δεχτεί προσωπικά, έχοντας τον “εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά ” ως αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητας μας , θα  συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να προσπαθούμε για το καλό των συνδημοτών και του τόπου μας, μέχρι και την τελευταία ημέρα της θητείας μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ