Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕίναι αλήθεια ότι τα υπουργεία ήρθαν στο δήμο και ζητάνε στοιχεία για...

Είναι αλήθεια ότι τα υπουργεία ήρθαν στο δήμο και ζητάνε στοιχεία για το ΘΕΠΑΝ

Επειδή ένας τακτικός αναγνώστης της «Αγκίδας» ρωτάει εάν πήραμε χαμπάρι ότι τα υπουργεία ήρθαν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, τον ενημερώνουμε πως το γνωρίζουμε. Εμείς το γνωρίζουμε. Εκείνος;

Τα υπουργεία ήρθαν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και ζητούν στοιχεία για την υπόθεση του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια) με αφορμή την ερώτηση που έγινε στη Βουλή.

Τα υπουργεία ήρθαν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και ζητούν στοιχεία για το πώς κόντεψε να χαθεί ένα ακίνητο για το οποίο υπάρχει τίτλος ιδιοκτησίας, δικαιούχος του οποίου είναι ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου.

Τα υπουργεία ήρθαν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και ρωτάνε αυτά που θα έπρεπε να είχε ρωτήσει ο δήμαρχος και η διοίκησή του από την αρχή της θητείας τους, πριν αποφανθούν πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο, πως δεν υπάρχουν στοιχεία ότι ένα ακίνητο αξίας άνω των 7 εκατομμυρίων ευρώ δεν είναι δημοτικό.

Ευτυχώς ενδιαφέρθηκαν κάποιοι για να μη χαθεί το ακίνητο και ανάμεσά τους και ορισμένα μέλη της διοίκησης του δήμου, μην αφήνοντας τη διοίκηση του δήμου να στιγματιστεί από μια τέτοια απώλεια.

Ήρθαν λοιπόν τα υπουργεία στο δήμο. Το ξέρουμε. Ο καλός αναγνώστης το ξέρει;

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ