Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΦοβερό επίτευγμα της διοίκησης Μανδαλιανού η μετατροπή του δήμου σε «Έξυπνη Πόλη»

Φοβερό επίτευγμα της διοίκησης Μανδαλιανού η μετατροπή του δήμου σε «Έξυπνη Πόλη»

Η μετατροπή του δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε «Έξυπνη Πόλη» είναι ένα φοβερό επίτευγμα της διοίκησης Μανδαλιανού που θα αλλάξει τη ζωή των δημοτών αλλά και των στελεχών της διοίκησης του δήμου.

Όσοι κοροϊδεύουν ή υποτιμούν τη μετατροπή του δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε «Έξυπνη Πόλη» είναι είτε γιατί δεν έχουν ιδέα πόσο σημαντικό έργο είναι είτε γιατί ζηλεύουν τη διοίκηση Μανδαλιανού που κατάφερε να πετύχει τη χρηματοδότησή του.

Μόνο οι εμπαθείς απέναντι στη διοίκηση Μανδαλιανού ή οι αμαθείς δεν καταλαβαίνουν τη σπουδαιότητα της μετατροπής του δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε «Έξυπνη Πόλη», αλλά ας δώσουμε ορισμένα παραδείγματα για τους καλοπροαίρετους.

Εάν ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου ήταν ήδη «Έξυπνη Πόλη», δεν θα είχε υποστεί έξωση το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της οδού Ολυμπιάδος αφού δεν θα χρειαζόταν η αρμόδια αντιδήμαρχος να κάνει τις ενέργειες που τελικά δεν έκανε, γιατί τις ενέργειες θα τις έκανε μόνο του το κτίριο του «Έξυπνου Δημαρχείου» της «Έξυπνης Πόλης»!

Εάν για κάποιον άλλο λόγο έκλεινε το ΚΕΠ, θα είχε ανοίξει την επόμενη μέρα στο νέο του χώρο γιατί και πάλι το «Έξυπνο Δημαρχείο» της «Έξυπνης Πόλης» θα έκανε μόνο του όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Άμα λάχει το «Έξυπνο Δημαρχείο» θα έπιανε το μυστρί και την μπατανόβουρτσα και θα διαμόρφωνε το χώρο.

Εάν ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου ήταν ήδη «Έξυπνη Πόλη», θα είχε φροντίσει από μόνο του το κτήριο του «Έξυπνου Δημαρχείου» να γίνουν οι κόμβοι της οδού 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου, να ανοίξει το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο Κορδελιό, να φωτιστεί η οδός Αντώνη Τρίτση στη Νέα Πολιτεία, να διαμορφωθεί η οδός Ακαδήμου στην περιοχή άνωθεν της περιφερειακής οδού.

Αφού λοιπόν τα παραπάνω και άλλα πολλά θα γίνονταν μόνα τους, τα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού θα έπιαναν το καθένα μια παχιά σκιά κάτω απ’ τις τέντες ενός ζαχαροπλαστείου και τρεις καρέκλες ο καθένας για να κάαααθονται, που έλεγε ο Φωτόπουλος. Θα κάθονταν χωρίς άγχος, γιατί και τώρα κάθονται αλλά όπως και να το κάνεις έχουν ένα άγχος για όσα ο κόσμος τους σούρνει. Οσονούπω, με τη μετατροπή του δήμου σε «Έξυπνη Πόλη», θα κάθονται χωρίς κανένα απολύτως άγχος!

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ