Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαι δημοσιογράφος ο Κλεάνθης Μανδαλιανός…

Και δημοσιογράφος ο Κλεάνθης Μανδαλιανός…

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου είναι τελικά πολυπράγμονας. Μέχρι να εκλεγεί δήμαρχος, οι περισσότεροι γνώριζαν ότι είναι καλός γιατρός. Κατόπιν της εκλογής του στη θέση του δημάρχου, έγινε γνωστό πως είναι και ηθοποιός αφού με θεατρικό έργο, στο οποίο πρωταγωνιστούσε, εγκαινιάστηκε η σκηνή του θεάτρου «Μίκης Θεοδωράκης».

Το Σαββατοκύριακο μάθαμε ότι ο Κλεάνθης Μανδαλιανός είναι και δημοσιογράφος! Ο κύριος Μανδαλιανός έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για να ενημερώσει τους φίλους και τους ψηφοφόρους του πως η παράταξή του απέκτησε ένα νέο μέλος.

Στο τέλος της ανάρτησής του ο κύριος Μανδαλιανός, αφού πρώτα έγραψε διάφορες πληροφορίες για το νέο μέλος της παράταξης, φιλοξένησε και δήλωσή της! Δηλαδή ο κύριος Μανδαλιανός ζήτησε και έλαβε δήλωση του νέου μέλους της παράταξης και τη συμπεριέλαβε στην ανάρτησή του!!

Η κατάσταση με τη Νέα Πνοή έχει ξεφύγει εντελώς. Φαίνεται πως κάποιος τους είπε ότι με την αμετροέπεια μπορούν να καλύψουν την απραξία τους και την αναποτελεσματικότητά τους. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι σε προσωπικές του αναρτήσεις ο ίδιος ο δήμαρχος ζητάει και συμπεριλαμβάνει δηλώσεις από ανθρώπους που συμπορεύονται μαζί του;

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ