Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣύγχρονο, βιώσιμο, «πράσινο» όραμα του Κλεάνθη Μανδαλιανού για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Σύγχρονο, βιώσιμο, «πράσινο» όραμα του Κλεάνθη Μανδαλιανού για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, γράφει ότι έχει όραμα για ένα δήμο Κορδελιού – Ευόσμου σύγχρονο, βιώσιμο, «πράσινο», που υπερβαίνει τη θητεία μιας τετραετίας.

Προς το παρόν οι δημότες από το δήμαρχο και τη διοίκησή του δεν έχουν δει τίποτα που να προμηνύει ένα δήμο σύγχρονο, βιώσιμο και «πράσινο». Στην πραγματικότητα δεν έχουν δει απολύτως τίποτα ή, για την ακρίβεια, έχουν δει μόνο πράσινα άλογα.

Ο δήμαρχος που λιβανίζει οκτώ περίπου μήνες μέχρι τώρα το άνοιγμα του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών, το οποίο υπέστη έξωση εξαιτίας της αδράνειας της διοίκησής του, αυτός ο ίδιος δήμαρχος μιλάει για σύγχρονο, βιώσιμο και «πράσινο» δήμο.

Βέβαια, ο κύριος Μανδαλιανός διευκρινίζει ότι όλα αυτά τα πράσινα άλογα περί ενός σύγχρονου, βιώσιμου και «πράσινου» δήμου, χρειάζονται παραπάνω από μία τετραετία για να γίνουν, οπότε προφανώς εννοεί ότι οι δημότες πρέπει να τον ψηφίσουν ξανά για να τα υλοποιήσει!

Αυτό που δεν διευκρινίζει ο κύριος δήμαρχος είναι πόσες ακριβώς τετραετίες χρειάζονται για να υλοποιηθούν τα πράσινα άλογα, γιατί το ότι υπερβαίνουν τη θητεία μιας τετραετίας δεν είναι διόλου διαφωτιστικό.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ