Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Οι κοτούλες του Ευόσμου…»

«Οι κοτούλες του Ευόσμου…»

Είναι δυνατόν ένας καθηγητής από το Κορδελιό να καλλιεργεί το χυδαίο τοπικισμό γράφοντας ποιηματάκια για το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού που απευθύνονται στις «κοτούλες του Ευόσμου»;

Είναι δυνατόν αυτός ο καθηγητής, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κατάσταση από τα στοιχεία που παρουσίασε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κώστας Αμανατιάδης σχετικά με όσα είπε ο μακαριστός Μητροπολίτης Διονύσιος Α΄ για το ΘΕΠΑΝ, να ανασύρει το όπλο του τοπικισμού;

Ο κύριος καθηγητής καλλιεργεί συνειδητά τον τοπικισμό για να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση διότι ο κύριος Αμανατιάδης, στου οποίου τις ενέργειες φαίνεται πως απευθύνεται το ποιηματάκι, είναι από το Κορδελιό και μάλιστα ήταν υποψήφιος δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού.

Που εμπλέκονται οι Ευοσμίτες στο σκάνδαλο του ΘΕΠΑΝ; Το ότι το ΘΕΠΑΝ κόντεψε να απωλεσθεί από το δήμο ήταν αποκλειστικό κατόρθωμα διοικήσεων του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού.

Ο κύριος καθηγητής χρησιμοποιεί το φτηνό και χυδαίο τοπικισμό προκειμένου να σηκώσει κουρνιαχτό μπροστά από τις ευθύνες του έτερου Καππαδόκη για την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ. Φαίνεται πως ο τοπικισμός είναι όπλο στη φαρέτρα της συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων. Τον είχε ανασύρει και ο έτερος Καππαδόκης στην υπόθεση της ενιαίας παρέλασης.

Είναι ντροπή, την ώρα που δημοτικοί σύμβουλοι και από τον Εύοσμο, έδωσαν τη μάχη για να μείνει το ΘΕΠΑΝ στο δήμο, να γράφονται ποιήματα που απευθύνονται στις «κοτούλες του Ευόσμου». Η ντροπή είναι διπλή γιατί αυτά τα γράφει ένας καθηγητής.

Βασίλης Κιμ.

Απαραίτητη διευκρίνηση για τη φράση «κοτούλες του Ευόσμου»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ