Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Γρονθοκόπησε υπάλληλο του δήμου γιατί ενοχλήθηκε από τον ήχο του απορριμματοφόρου»!

«Γρονθοκόπησε υπάλληλο του δήμου γιατί ενοχλήθηκε από τον ήχο του απορριμματοφόρου»!

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε πριν από λίγο ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κορδελιού Ευόσμου, Χρήστος Δεμερτζής:

«Ένα αδιανόητο και απαράδεκτο στα χρονικά  γεγονός, το οποίο μόνο αγανάκτηση και αποτροπιασμό προκαλεί, συνέβη σήμερα κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου δρομολογίου αποκομιδής στο δήμο μας.

Χωρίς καμία αιτία εργαζόμενος της υπηρεσίας Καθαριότητας εν ώρα εργασίας δέχθηκε επίθεση από πολίτη ο οποίος τον γρονθοκόπησε και τον εξύβρισε, γιατί ενοχλήθηκε από τον ήχο του απορριμματοφόρου!!!!!

Ξεπερνώντας κάθε όριο λογικής ο εν λόγω “κύριος” προέβη σε αυτήν την καταδικαστέα πράξη ενάντια σε έναν εργαζόμενο που κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες βγάζει το μεροκάματο, προσπαθώντας να διατηρήσει το δήμο μας καθαρό !

Είναι απίστευτο και οδυνηρό να βιώνει η κοινωνία μας  τέτοιες τραγικές καταστάσεις!

Τέτοια φαινόμενα βίας μόνο ντροπή προκαλούν!

Καταδικάζουμε απερίφραστα και απόλυτα κάθε μορφή βίας και καθιστούμε σαφές πως δεν θα ανεχτούμε και δεν θα επιτρέψουμε τέτοιες συμπεριφορές.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση, αλληλεγγύη και στήριξη μας  στον δημοτικό μας υπάλληλο, ο οποίος υπέστη σωματική βία και είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε κάθε εκ του νόμου ενέργεια εναντίον του θύτη εάν το επιθυμεί ο εργαζόμενος.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου μας, και ιδιαίτερα αυτοί που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από την πρώτη γραμμή για την εξυπηρέτηση του πολίτη, το ελάχιστο που αξίζουν είναι ο σεβασμός. Και αυτό οφείλουμε να επιδεικνύουμε απομονώνοντας και καταδικάζοντας κάθε μορφή λεκτικής ή σωματικής βίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ