Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο like του Γιάννη Καμαρινού στην παρατήρηση του Στέργιου Στεργιάδη

Το like του Γιάννη Καμαρινού στην παρατήρηση του Στέργιου Στεργιάδη

Αντιδράσεις δημιούργησαν οι παρατηρήσεις του Στέργιου Στεργιάδη ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα έπρεπε ήδη να έχουν συγκροτήσει παρατάξεις, ότι δεν θα έπρεπε να περιμένουν τις εθνικές εκλογές για να κάνουν τις επίσημες κινήσεις τους αλλά θα έπρεπε με συγκροτημένες παρατάξεις να μιλάνε με τους υποψηφίους βουλευτές και με τα κόμματα που θα προσδοκούν ψήφο από τους κατοίκους του δήμου μας.

Υπήρξε ειρωνικό σχόλιο για τις παρατηρήσεις του Στέργιου Στεργιάδη. Προφανώς ο κύριος Στεργιάδης δεν είναι εκλογολόγος, η συγκεκριμένη του όμως ανάλυση είναι πολύ καλύτερη από τις εκλογικές αναλύσεις πολλών σπουδαγμένων εκλογολόγων. Οι παρατηρήσεις του για το πώς θα έπρεπε να κινηθούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι είναι ευστοχότατες και καλά θα κάνουν να τον ακούσουν.

Το like του Γιάννη Καμαρινού στις παρατηρήσεις του Στέργιου Στεργιάδη δείχνει πως ο επικεφαλής της παράταξης συμφωνεί και έχει δίκιο που συμφωνεί. Πρέπει να γίνουν επίσημες κινήσεις, που ήδη έχουν αργήσει. Το πολύ ζύγισμα των ενεργειών φανερώνει διστακτικότητα. Όλα τα υπόλοιπα περί των εθνικών εκλογών κατά τις οποίες κανείς δεν θα ασχολείται με τις δημοτικές εκλογές, οπότε δεν χρειάζονται επίσημες ενέργειες γιατί θα χαθούν, είναι απλώς προφάσεις για περαιτέρω κωλυσιεργία.

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ