Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΦεύγει η ΔΟΥ Αμπελοκήπων από τον Εύοσμο;

Φεύγει η ΔΟΥ Αμπελοκήπων από τον Εύοσμο;

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου, Γιάννης Καμαρινός, έκανε χθες το απόγευμα μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, σύμφωνα με την οποία η Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων φεύγει από τον Εύοσμο. Ο κύριος Καμαρινός συμπληρώνει την ανάρτησή του αναρωτώμενος εάν ακούει κανείς.

Πραγματικά, φεύγει η Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων από τον Εύοσμο και ακόμη η Δημοτική Αρχή δεν έχει αντιδράσει; Δηλαδή θα φύγει από το δήμο μια μεγάλη δημόσια υπηρεσία και ακόμη δεν έχει ξεσηκωθεί η διοίκηση του δήμου; Γνώριζε κανείς πως υπάρχει τέτοια περίπτωση; Έκανε κάποια ενέργεια η δημοτική αρχή;

Είναι χαρακτηριστικό βέβαια ότι στην ανάρτηση του Γιάννη Καμαρινού υπάρχουν μοιρολατρικά σχόλια του ύφους πως όποιος και να ήταν Δημοτική Αρχή το ίδιο θα γινόταν γιατί αυτά τα αποφασίζουν οι κυβερνήσεις.

Σωστά απαντάει σε τέτοια σχόλια, σαν το παραπάνω, ο Σύμβουλος της Κοινότητας Ευόσμου Σωκράτης Πασχαλέρης πως τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι και πως με πίεση, αντίσταση, επικοινωνία όλα γίνονται και όλα μπορούν να αλλάξουν.

Δεν γίνεται να φεύγει από το δήμο μια μεγάλη δημόσια υπηρεσία όχι χωρίς αντιδράσεις, αλλά χωρίς καν να το μάθουν οι δημότες. Φεύγει η Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων από το δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βόρειας Ελλάδας με τη μεγαλύτερη αγορά, μετά το κέντρο της Θεσσαλονίκης, και που πάει; Άραγε η διοίκηση Μανδαλιανού γνωρίζει το γεγονός ή το έμαθε από την ανάρτηση του Καμαρινού; Δεν θα μας φανεί παράξενο εάν το έμαθε από τον Καμαρινό. Εκείνη ασχολείται με το πώς θα ευλογήσει τα γένια της από την ιστοσελίδα του δήμου γιατί έκανε το αυτονόητο βάφοντας σχολεία και πλένοντας τους κάδους απορριμμάτων.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ