Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ βολική ερμηνεία των καταγγελιών ως αποτέλεσμα κόντρας των δύο σωματείων

Η βολική ερμηνεία των καταγγελιών ως αποτέλεσμα κόντρας των δύο σωματείων

Για πολύ καιρό η σωρεία των ανυπόστατων καταγγελιών σε βάρος αιρετών και υπαλλήλων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ερμηνευόταν από αρκετούς ως αποτέλεσμα κόντρας των δύο σωματείων εργαζομένων.

Για πολύ καιρό το πλήθος των ατεκμηρίωτων καταγγελιών σε βάρος αιρετών και υπαλλήλων, καταγγελιών που διαπόμπευσαν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου πανελληνίως, ερμηνευόταν από αρκετούς ως πολιτική κόντρα των δύο σωματείων εργαζομένων που έχουν διαφορετικό πολιτικό προσανατολισμό.

Για πολύ καιρό ο όγκος των αβάσιμων καταγγελιών σε βάρος αιρετών και υπαλλήλων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου εμφανιζόταν από κάποιους ως αποτέλεσμα της πολιτικής αντιπαράθεσης των δύο σωματείων εργαζομένων.

Τελικά οι ερμηνείες αυτές ήταν είτε αφελείς είτε βολικές. Τελικά οι ερμηνείες για καταγγελίες εξαιτίας της πολιτικής κόντρας των δύο σωματείων ήταν ανυπόστατες όπως ανυπόστατες ήταν και οι ίδιες οι καταγγελίες.

Το ερώτημα που πλανάται πάνω από τον ενιαίο δήμο Κορδελιού Ευόσμου είναι πώς σ’ έναν δήμο με τόσες καταγγελίες σε βάρος αιρετών και υπαλλήλων, τις οποίες είχαν κάνει κατά κύριο λόγο άνθρωποι προερχόμενοι από τον πρώην δήμο Ελευθερίου Κορδελιού, δεν υπήρχε ούτε «κιχ» για την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ, το οποίο βρίσκεται στο Κορδελιό! Πώς γίνεται άνθρωποι που έψαχναν να βρουν σκάνδαλα στον πρώην δήμο Ευόσμου για να προστατέψουν, όπως ισχυρίζονταν, τη δημοτική περιουσία, να μην πουν ούτε κουβέντα για το γεγονός ότι ενώ υπήρχε τίτλος ιδιοκτησίας για το ΘΕΠΑΝ, που μπορούσε να τον παραλάβει μόνο ο δήμος, ο δήμος δεν πήγε να τον πάρει ώστε να κατοχυρώσει το ακίνητο;

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ