Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνεχίζονται οι εγγραφές στα καλοκαιρινά Αθλητικά Προγράμματα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα καλοκαιρινά Αθλητικά Προγράμματα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Αθλητικά Προγράμματα “Καλοκαιρινές Αθλοπαιδιές” και “Εκμάθηση Κολύμβησης”
Δηλώστε τώρα συμμετοχή!

Ανεπανάληπτες εμπειρίες και όμορφες στιγμές δημιουργικής απασχόλησης μέσα από τη σωματική άσκηση, το παιχνίδι, και πλούσιες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, προσφέρουν στους μικρούς μας δημότες τα καλοκαιρινά αθλητικά προγράμματα “Καλοκαιρινές Αθλοπαιδιές” και “Εκμάθηση Κολύμβησης”, που υλοποιεί και τη φετινή χρονιά η Αντιδημαρχία Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΚΕ.

Οι εγγραφές συμμετοχής και στα δύο προγράμματα  συνεχίζονται για τις εβδομάδες 11 – 15 Ιουλίου, 18-22 Ιουλίου και 25-29 Ιουλίου, με τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων να είναι περιορισμένος.

Οι εγγραφές γίνονται κατόπιν ραντεβού, για τον προγραμματισμό του οποίου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν κράτηση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:

https://booking.open1.eu/kordelio-evosmos/rantevou_eggrafis

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2310705442, 2310700082 και 2310574155 (Καθημερινά 08:00 – 20:00)

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή είναι η προσκόμιση πρόσφατης ιατρικής βεβαίωσης. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  “ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ 2022”

Οι καλοκαιρινές αθλοπαιδιές απευθύνονται σε παιδιά που έχουν αποφοιτήσει από το Νηπιαγωγείο έως και παιδιά που έχουν αποφοιτήσει από τη  Γ’ Γυμνασίου.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στο ΔΑΚ Ευόσμου “Βούλα Πατουλίδου”, Γοργοποτάμου & Εθνικής Αντιστάσεως (Δ.Ε. Ευόσμου).

        ΠΡOΓΡΑΜΜΑΕΚΜAΘΗΣΗ ΚΟΛYΜΒΗΣΗΣ 2022″

Το πρόγραμμα, που ξεκινά τη Δευτέρα 4 Ιουλίου, περιλαμβάνει εξορμήσεις σε κοντινές παραλίες που πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση (από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 9.00΄ – 13:00΄).
Απευθύνεται σε παιδιά από 7 έως 13 ετών (μαθητές Β΄ Δημοτικού έως Α΄ Γυμνασίου), και υλοποιείται με την υποστήριξη Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, ενός (1) ναυαγοσώστη και τη συνοδεία μίας (1) νοσοκόμας που θα φροντίσει για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ