Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚερδισμένος ο Κλεάνθης Μανδαλιανός από την εκλογολογία

Κερδισμένος ο Κλεάνθης Μανδαλιανός από την εκλογολογία

Η εκλογολογία και η πιθανότητα να προκηρυχτούν βουλευτικές εκλογές το φθινόπωρο ευνοούν ξεκάθαρα το νυν δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανό. Το εκλογικό κλίμα κάνει διστακτικούς όσους έχουν δηλώσει πως θα κατέλθουν για να διεκδικήσουν το δημαρχιακό θώκο, αφού θεωρούν πως εν μέσω βουλευτικών εκλογών κανένας δεν θα ασχολείται με τις δημοτικές εκλογές.

Όλοι όσοι δήλωσαν πως θα θέσουν υποψηφιότητα για τη θέση του δημάρχου, υπογραμμίζουν πως κάνουν επαφές και προσπαθούν να συγκροτήσουν ψηφοδέλτιο με υποψηφίους από όλες τις περιοχές του δήμου. Μέχρι τώρα όμως δεν υπάρχει καμία δημόσια παρουσία ή συγκέντρωση που να δίνει το στίγμα των υποψηφίων δημάρχων και των παρατάξεών τους. Μέχρι τώρα κανένας δεν έχει παρουσιάσει σε δημόσια εκδήλωση ούτε τους βασικούς άξονες στους οποίους πρόκειται να κινηθεί.

Η μόνη παρουσία μέχρι τώρα, ως υποψηφιότητα για τη θέση του δημάρχου, είναι αυτή του νυν δημάρχου, Κλεάνθη Μανδαλιανού. Είναι ο μόνος που έχει παρουσία ως δημοτική ομάδα ακόμα και σε δημόσιες εκδηλώσεις, όπως αυτές των συλλόγων. Η μοναχική εικόνα άλλων υποψηφίων δημάρχων ή με τη συνοδεία μετρημένων συνεργατών τους, είναι εικόνα «φτωχού συγγενή».

Εάν η χώρα μπει σε τροχιά βουλευτικών εκλογών, θα ξεμπλέξει από αυτή τη διαδικασία πριν από τα Χριστούγεννα. Τότε είναι πολύ πιθανό οι υποψήφιοι να μετρήσουν ξανά τις κινήσεις τους γιατί θα είναι παραμονές Χριστουγέννων και ο κόσμος θα ασχολείται με τις γιορτές, όπως κάνουν τώρα γιατί είναι καλοκαίρι και ο κόσμος ασχολείται με τις διακοπές.

Μετά τα Χριστούγεννα θα απομένουν μόλις 9 μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές και όσοι τελικά θα κατέλθουν στις  εκλογές θα ξεκινήσουν έναν αγώνα ταχύτητας, προσπαθώντας να φτάσουν το νυν δήμαρχο, ο οποίος θα έχει ξεφύγει γιατί θα συνεχίσει να δουλεύει για τις δημοτικές εκλογές ακόμη και μέσα στις βουλευτικές εκλογές.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι που θέλουν να κερδίσουν τον Κλεάνθη Μανδαλιανό πρέπει να αποφασίσουν να κινηθούν πιο γρήγορα και πιο αποφασιστικά γιατί αλλιώς θα χάσουν το τρένο. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι, που θέλουν να εκτοπίσουν τον Κλεάνθη Μανδαλιανό από το δημαρχιακό θώκο, πρέπει να πάψουν να κοσκινίζουν και να αρχίσουν να ζυμώνουν.

Περ.

«Επανεκλογή του Κλεάνθη Μανδαλιανού από την πρώτη Κυριακή»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ