Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ εξαΰλωση της περιουσίας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου…

Η εξαΰλωση της περιουσίας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου…

Που είναι εκείνοι οι πηχυαίοι τίτλοι «Εξαϋλώνεται η περιουσία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου»; Που είναι εκείνα τα παλικάρια που κατήγγελλαν την εξαΰλωση της δημοτικής περιουσίας; Που είναι εκείνοι οι δημοσιογράφοι που διαπόμπευαν το δήμο γράφοντας για εξαΰλωση της δημοτικής περιουσίας;

Έχει μερικούς μήνες, αφότου βρέθηκε ο τίτλος ιδιοκτησίας του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού, ο οποίος μόνο στο δήμο μπορεί να δοθεί, αλλά δεν μιλάει κανένας από όσους μιλούσαν για φανταστική εξαΰλωση της περιουσίας του δήμου.

Κανένας και ποτέ δεν ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο του ενιαίου δήμου Κορδελιού Ευόσμου πως υπάρχει τίτλος ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ ο οποίος ανήκει στο δήμο, τον οποίο ο δήμος δεν πήγε να παραλάβει με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χαθεί το ακίνητο, αλλά δεν μιλάει κανένας από όσους μιλούσαν για φανταστική εξαΰλωση της περιουσίας του δήμου.

Κυκλοφόρησε ένα έγγραφο  με βάση το οποίο ο τότε δήμαρχος υπέγραψε την παραχώρηση του ΘΕΠΑΝ στην Εκκλησία με βάση απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, απόφαση η οποία είναι ανύπαρκτη και μόνο στο μυαλό του συντάξαντος το έγγραφο υπάρχει, αλλά δεν μιλάει κανένας από όσους μιλούσαν για φανταστική εξαΰλωση της περιουσίας του δήμου.

Υπάρχουν σκανδαλώδεις τοποθετήσεις, βάσει των οποίων ένα δημοτικό ακίνητο αξίας 7 εκατομμυρίων ευρώ δεν έχει σημασία αν θα ανήκει στο δήμο ή στην Εκκλησία, αρκεί το ακίνητο να ανήκει στους πολίτες, αλλά δεν μιλάει κανένας από όσους μιλούσαν για φανταστική εξαΰλωση της περιουσίας του δήμου.

Προφανώς η περίπτωση του ΘΕΠΑΝ επ’ ουδενί δεν είναι προσπάθεια εξαΰλωσης της δημοτικής περιουσίας. Άλλωστε στην υπόθεση του ΘΕΠΑΝ δεν έχει καμία εμπλοκή ο Παπανικολάου, οπότε αυτοδίκαια δεν μπορεί να υπάρχει ούτε σκάνδαλο, ούτε προσπάθεια εξαΰλωσης της δημοτικής περιουσίας.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ